Dijelimo 2 seta: Avon Maxima EdP i Avon Maxime Edt

07/11/2019

Avon True Lash Genius ove je godine nominiranA za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Make-up / Maskara, a Avon Distillery linija je nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Prirodna preparativna kozmetika. Ovoga tjedna, poklanjamo vam dva seta - Avon Maxima EdP i Avon Maxime Edt...

Cosmopolitan Beauty Awards 2019. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite jedan od dva seta - Avon Maxima EdP i Avon Maxime Edt...

Kako osvojiti jedan od dva seta Avon Maxima EDP i Avon Maxime EDT?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 15. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to su dva seta - Avon Maxima EdP i Avon Maxime Edt....

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

Avon Maxima EDP i Avon Maxime EDT

Mirisi inspirirani drevnim grčkim bogovima.

Prometej, stvorio je čovjeka modelirajući ga tako da sliči bogovima. Bio je dovoljno hrabar da se suoči s gnjevom Zeusa i čovjeku pokloni moć vatre.

Hestia, božica srca i doma, vladarica olimpijske vatre. Njezin je simbol krug: u kojem vatra vječno gori. Predstavlja koncentraciju, donosi smiraj duše. Spaja staro i novo očuvanjem obitelji i nježnosti, uz srčanu snagu vatre.

U svakom od nas postoji posebna iskra. Ona je snaga koja nam pomaže otkriti i dosegnuti svoj potencijal. Može započeti lagano, tiho, a na nama je da ju potaknemo da raste, postane snažna, dosegne svoj maksimum. 

2

Tu iskru svi trebamo, poticaj da se usudimo, da ostavimo trag. Tu iskru donose božanstveni Avonovi mirisni noviteti: Maxima EdP i Maxime Edt.

“Jedinstveni sastojci iz starina i povijest bogata snažnim božicama bile su glavna inspiracija za kreiranje Maxima parfema” otkriva Pascal Gaurin, poznati kreator mirisa. „Ovaj miris izvlači auru bogatstva i samopouzdanja kroz plemenite note smilja, Cvijeta besmrtnosti (Immortelle Flower), sastojka koji donosi obećanje vječne mladosti. Kroz Maximu, želim da svaka žena otkrije svoju jednistvenost i snagu.” 

Maxima EdP je primamljiv miris s blistavim i plementim notama smilja, Cvijeta besmrtnosti, kao glavnog sastojka čije ulje donosi cvat vječnosti, božanstvenog, vječne mladosti. Kombinirana s baršunastom svjetlucavom nektarinom i slavnim vijencem arapskog jasmina, Maxima potiče vašu jedinstvenost.

Top note: svjetlucavost nektarine hvata kremastu baršunastu senzualnost crne dalije i plodova crnog ribizla stvarajući jedinstven mirisni potpis.

Srednje note: vijenac slavnog arapskog jasmina daje posebnu snagu i pojačava raskoš mjesečevog cvijeta i esencije ruže. 

Bazne note: upotpunjene zrncima Absolute kakaovca i vanilije, rustične, gorke, a slatke note smilja daju toplinu, jedinstvenost i potpis ovom parfemu.

3

I kreatori Maxime, Clement Gavarry i master parfumer Henry Freemont, stvarajući ovaj miris za muškarce okrenuli su se u prošlost, starinske tradicije, klasične sastojke, note koje otkrivaju snagu muškarca. “Kroz povijest, naša prošlost stvara našu sadašnjost. U kreiranju mirisa još uvijek možemo puno naučiti iz prošlosti i ta smo znanja i Henry i ja htjeli unijeti u ovaj moderan miris.” otkriva Clement Gavarry.

Maxime EdT je snažan miris s iskonskim notama tamjana (Olibanum), rijetkog, dragocjenog i božanstvenog sastojka! U kombinaciji s osvježavajućim daškom listova mandarine i nesalomljive željezne i drvene snage perzijskog IronWood drveta, Maxime na poseban način prenosi osjetila božanstvenog.

Top note: osvježavajući ananas i aromatični punč pojačavaju jasnoću hrskavih zelenih listova mandarine kao glavna top note.

Srednje note: drvenasti tonovi kardamoma i željezna snaga IronWood drveta uz dodir morske soli potiču muževnu stranu mirisa.

Bazne note: koža i cimet obavijaju smolaste nijanse tamjana kao glavne note koja donosi vječni zlatasti sjaj i bogatu pomalo slatku notu za dugotrajan mirisni trag.  

Svakako preporučamo otkrivanje posebnog Avon beauty svijeta i isprobavanje oba mirisa u samom srcu ljepote, Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu! 

Maxima i Maxime mirisi u prodaji su od 26. 09. u Avonovom katalogu.

 

Sretne dobitnice su Nives Dolenec i Dubravka Gršak. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj