Dajte glas za #rosalmaturanticu

23/03/2016

Osvojiti dizajnersku haljinu, profesionalne fotke i Rosal paket nije mala stvar pa smo maturanticama dali zadatak da nam odgovore gdje se vide za pet godina.

Draga maturantice, sigurno već mjesecima na netu tražiš savršenu haljinu, kombiniraš najbolji make up i potajice u sobi učiš pozirati kako bi tvoja velika večer – maturalna zabava – bila savršena.Tako i treba – u razgovoru s iskusnijim gospođama doznali smo da se žena radije sjeća svoje maturalne zabave nego svog vjenčanja (pretpostavljamo da je to zato što su vječanja puno stresnija ;). A sad zamisli da netko sav taj teret kupnje haljine, nabave kozmetike i organizacije profesionalnog fotografa prezume na sebe? Da ti maturalna večer ostane u što ljepšem sjećanju, pokrećemo natječaj #rosalmaturantica, a pobjednica će dobiti vrijedne nagrade: dizajnersku haljinu, ROSAL paket kozmetike, profesionalne fotografije sa zabave, a njezina bajkovita večer bit će zabilježena na stranicama Cosmopolitana. 

Ovo su odgovori šest djevojaka koje su ušle u uži krug, a o pobjednici odlučujete upravo vi! Vaše glasove čekamo OVDJE do 15. travnja 2016.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj