Cosmo vas vodi u prvi KFC DRIVE IN restoran u Zagrebu

14/02/2013

KFC, najpoznatiji svjetski lanac restorana specijaliziran za specijalitete od pilećeg mesa, otvara treći restoran u Zagrebu, u naselju Zapruđe, u sklopu hipermarketa Plodine. U novom KFC restoranu veličine 335 m2 radno mjesto pronašlo je 35 mladih ljudi. Cosmo vas časti sa 5 menija za 2 osobe. Zauzvrat nam pošaljite svoj seksi recept

d

Nakon restorana u Arena Centru i Avenue Mallu, ovo je prvi „drive in“ KFC restoran u Hrvatskoj, u kojem gosti specijalitete mogu konzumirati u samom restoranu, ali i u drive inu, gdje će vozači hranu moći naručiti i preuzeti ne izlazeći iz svoga vozila.

Piletina koju ovaj poznati svjetski lanac restorana upotrebljava proizvodi se u strogo kontroliranim uvjetima koji zadovoljavaju visoki standard kvalitete. Svježa piletina hrvatskog podrijetla isporučuje se u svaki KFC restoran nekoliko puta tjedno. Svaki komad piletine se ručno panira i priprema neposredno prije posluživanja, a jedinstven, neponovljiv okus daje joj tajni recept mješavine bilja i začina.

s

Tvrtka Amrest upravlja globalnom mrežom od 650 KFC restorana i zapošljava više od 20.000 ljudi. Svaki dan KFC poslužuje više od 12 milijuna gostiju u više od 15.000 restorana u 109 zemalja. KFC je širom svijeta poznat po svježoj piletini koja se priprema uz dodatak mješavine 11 vrsta bilja i začina koju je usavršio njegov osnivač pukovnik Sanders tridesetih godina prošlog stoljeća.

Recepte primamo do 24. veljače na adresi cosmopolitan@cosmopolitan.hr

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj