Cosmo vam poklanja BIO Swiss Choco-Amaranth Crunch muesli

06/05/2014

Više od 50 godina ime Bio-familia stoji za zdrave, ukusne Švicarske mueslie. A dogovor je sljedeći - vi nama pošaljete neku super zdravu misao (recimo aforizam o zdravlju), a mi vama jedan paket mueslija

Svi mueslii familia® su proizvedeni isključivo u Sachselnu, mjestu pored idiličnog jezera Sarnersee, okruženo visokim planinama i alpskim zrakom u srcu Švicarske. Muesli familia® su vrhunske kvalitete, proizvedeni jedinstvenom kombinacijom tradicije inovacije i posvećenosti. Sa kompletnim rasponom žitarica familia® muesli mogu zadovoljiti svačiji ukus i svaku ponudu.

BIO Organic Line
Ovi organski muesli predstavljaju užitak, najvišu kvalitetu i autentičnu švicarsku tradiciju
Koncept: Proizvodi Bio organske linije su vrlo fine, 100% organske žitarice, proizvedene s ljubavlju, strašću i marljivošću u srcu Švicarske.

Bio familia je okružena predivnom, netaknutom prirodom i veličanstvenim planinama! Dakle uživajte svu čistoću u svakoj zdjeli, kombinirano sa našim iskustvom od preko 50 godina u proizvodnji zdrave, ukusne i nutricionistički pažljivo odabrane žitarice.

BIO Organic Swiss Choco-Amaranth Crunch
Ovaj hrskavi muesli je prava poslastica. Uživajte u najfinijoj mješavini cjelovitih žitarica sa originalnom švicarskom čokoladom i amaranth žitaricom.

y

Vaše misli o zdravlju čekamo do 11. svibnja, a tri najzdravije misli ćemo nagraditi paketom BIO Swiss Choco-Amaranth Crunch mueslija (375g).

*Svojom prijavom za sudjelovanje u nagradnom natječaju dajete suglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu informiranja o promotivnim aktivnostima magazina Cosmpolitan u Republici Hrvatskoj.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj