Cosmo vam poklanja: 10 Twigs poklon paketa koji će vam pomoći da izgledate savršeno

28/02/2014

Pošaljite nam fotografiju savršene dekoltirane haljine, a mi ćemo vas na Dan žena nagraditi s Twigs paketom koji sadrži: zaštitnik za bedra, jednokratne podizače za grudi, višekratne podizače za grudi i pokrivala za bradavice

Savršeno podignute grudi i bez grudnjaka, te bradavice koje se ne naziru niti ispod najprozirnije haljine, ideal su za kojim u svečanim prilikama poput maturalnih proslava i vjenčanja teži svaka žena. Uz to, mnoge žene u lepršavim haljinama žele izbjeći neugodnu iritaciju koja se može javiti na bedrima, najčešće za vrijeme ljetnih mjeseci kada je koža zbog vrućine najosjetljivija. Twigs nudi praktična rješenja za sva tri problema. Razvili smo diskretne modne dodatke koji vam mogu pomoći da se osjećate samouvjereno u svim prilikama. Uz minimalan trud, sada možete izgledati besprijekorno. Dovoljno je iskušati inovativne proizvode Twigs.

y

Samoljepljivi podizači za grudi oblikuju i podižu grudi, ne naziru se kroz odjeću i ne izazivaju neudobnost i znojenje. Anatomski prilagođeni idealni su u prilikama kada želite izbjeći vidljivost grudnjaka kod odjeće otvorenih leđa, dubokog dekoltea, prozirnih ili čipkastih umetaka, tunika na jedno rame itd.

Pokrivala za bradavice idealna su u prilikama kada želite izbjeći nošenje ili vidljivost grudnjaka a da pritom ipak spriječite vidljivost bradavica.

Žene koje pate od iritacije bedara muku muče s neudobnim urezivanjem steznika, vrućinom koju izaziva ili konstantnim nanošenjem baby pudera. Od sada izbjegavanje nošenja omiljenih haljina i suknji tokom ljetnih mjeseci može biti dio prošlosti. Samoljepljivi zaštitnik za bedra pruža cjelodnevnu zaštitu kože od iritacije koja može nastati pri trljanju bedara prilikom nošenja haljina i suknji na gole noge.

Više informacija na:
http://www.my-twigs.com/
https://www.facebook.com/mytwigs

Vaše foto-prijedloge savršene haljine za koju su vam potrebna pokrivala za bradavice ili podizači za grudi poput ove na slici čekamo do 7. ožujka 2014.

y

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj