Cosmo te vodi na koncert Mie Dimšić!

05/12/2019

Za koncert Mije Dimšić u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu traži se ulaznica više, a Cosmopolitan, čiju prosinačku naslovnicu krasi upravo ova glazbena zvijezda, poklanja ekskluzivni paket od dvije ulaznice.

Višestruko nagrađivana mlada popularna pjevačica i kantautorica svoj je prvi singl Budi mi blizu predstavila 2015. godine. Debitantski album Život nije siv objavljen 2017. godine u vrlo je kratkome roku postao najprodavaniji album u Hrvatskoj. Istoimena naslovna pjesma proglašena je najslušanijom i najemitiranijom na radijskim postajama, a Hrvatska diskografska udruga pjevačicu je nagradila priznanjem za najbolju mladu izvođačicu. Godine 2017. održala je prvi samostalni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga pod nazivom Božićni koncert za male i velike. 

Ovogodišnji koncert u Lisinskom dio je Božićne turneje i promocije novog albuma ''SRETAN PUT' u sklopu koje će Mia zapjevati u još 10 gradova diljem Hrvatske.

2

Časopis Cosmopolitan poklanja ti ekskluzivni paket od dvije ulaznice, a sve što trebaš učiniti kako bi bile baš tvoje je što kreativnije odgovoriti na pitanje Zašto bih baš ja trebala osvojiti dvije ulaznice za koncert Mije Dimšić u Zagrebu? i odgovor poslati na mail mojcosmo@gmail.com do petka 06. prosinca 2019. godine s podacima: ime i prezime, adresa, telefonski kontakt.

Ime čitateljice s najkreativnijim odgovorom, koja je osvojila dvije ulaznice objavit ćemo u subotu 07.12.2019. na Cosmopolitan portalu, a ulaznice će se moći preuzeti na blagajni KD Vatroslav Lisinski u  Zagrebu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj