Cosmo i Clinique vas nagrađuju

16/05/2016

Inovativan, okrugli masažni aplikator smanjuje natečenost, vraća svježinu, priprema kožu za make-up i razbuđuje vaše oči za samo 3 sekunde, a mi vam poklanjamo jedan...

Nova Pep-Start Eye Cream je lagana krema koja trenutno i tijekom vremena posvjetljuje, razbuđuje i osvježava umoran izgled očiju i jednostavno mora postati djelom vaše svakodnevnice.

Pripremite se za energiju.

Spoj 7 peptida pomažu održati odgovarajuću prirodnu proizvodnju kolagena koja može biti narušena umorom, stresom i nedostatkom sna – sve što donosi užurban način života.

g

Sastojci koji smiruju i vraćaju energiju.

Kofein je protuupalni sastojak koji vraća energiju i smanjuje natečenost kože.
Ekstrakt alge također ima protuupalna svojstva - smiruje i hladi kožu tako da je manje osjetljiva na iritacije koje uzrokuju tamni izgled kože u području oko očiju.
Phytospingosine smanjuje izgled tamnog područja oko očiju i količinu tekućina koje se sakupljaju u tankoj koži ispod očiju.
Melasa je biljni sastojak koji pomaže u borbi protiv tamnih podočnjaka i pomaže posvijetliti područje oko očiju.  
Magnolia Officinalis Bark Extract smiruje i smanjuje natečenost i izgled tamnih podočnjaka.
Sapindus Mukurossi Fruit Extract i Caesalpinia Spinosa Gum su biljni sastojci koji pomažu u borbi protiv umora kože i stimuliraju proizvodnju sastojka odgovornog za ubrzavanje staničnog metabolizma kože.

NAGRADNA IGRA

Vjernim Cosmo čitateljicama poklanjamo Pep-Start Eye Cream masažni aplikator, a sve što trebate je odgovoriti na pitanje - Koja ćemo tri beauty proizvoda uvijek pronaći u vašoj torbici? Vaše odgovore čekamo do 24. svibnja 2016.

f

Sretno!

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj