Aussie poklon pakete su osvojile...

14/08/2015

Aussie je predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose koja će ti pomoći da održiš košnicu na glavi mirnom, čak i ako zazujiš na plesnom podiju...

Ako se nas pita, prelijepa kosa bi trebala imati volume i osobnost, ali i pratiti svaki naš pokret.Pa, imamo velike vijesti! Aussie je predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose koja će ti pomoći da održiš košnicu na glavi mirnom, čak i ako zazujiš na plesnom podiju.

Formula proizvoda sadrži ekstrakt kore australske divlje višnje i ekstrakt australske morske trave koji će ti dati lakoću koja prati svaki tvoj korak. Nova linija prepuna je brojnih australskih sastojaka od kojih cure sline, a zbog kojih kosa miriše toliko dobro da bi ju mogli pojesti.

Nova styling linija uključuje dvije podlinije, a svaka od njih sastoji se od pjene i laka za kosu. Osim toga, svaki proizvod ima dvostruko djelovanje (da, da čak i multi-taska). Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning diže tvoju kosu visoko koliko god ti to želiš, a istovremeno i njeguje kako bi tvoja kosa ostala u tip top stanju. Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine pobrinut će se da tvoje kovrče budu sjajne i velike, a ne krute i ukoćene.

Miracle Hairspray Volume + Hold tu je kako bi se pobrinuo da tvoji iznenadni freestyle pokreti ne bi uništili wow-wow-volumen, te nudi baš pravu količinu čvrstine kako bi svaka vlas ostala tamo gdje treba. Sličnim čudima obiluje i limenka Miracle Hairspray Shine + Hold koja tvojoj kosi daje vrhunski sjaj, ali i malo čvrstine, za sjajnu kosu koja se ponaša baš kako ti želiš.

Za Aussie rutinu njege kose, ubaci sprej i pjenu u svoju uobičajenu rutinu - nakon Miracle Shine šampona i regeneratora, nanesi kuglicu pjene veličine ping pong loptice na mokru kosu i oblikuj frizuru. Kako bi kosi dala dodatno energije i sjaja posprejaj suhu kosu lakom kako bi ju učvrstila (ne zalijepila- ovdje nema ljepila) ... i tvoj look je gotov! Taaa dam!

A Aussie poklon paketi razveselit će sljedeće Cosmo čitateljice:

1. Miroljuba Spasojević, Rijeka

2. Nevenka Tadej, Rijeka

3. Petra Radić, Zagreb

4. Aleta Malinović, Zagreb

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj