A tko je osvojio Foreo?

14/09/2015

Revolucionarni uređaj za čišćenje lica prva je nagrada koju smo dijelili na natječaju Cosmopolitan Beauty Awards. Glasajte i dalje jer svaki petak nagrađujemo tri sretne čitateljice paketom iznenađenja...

Kombinirajući sofisticiranu FOREO T-Sonic™ tehnologiju sa silikonskim dizajnom, LUNA™ mini nudi duboko i nježno čišćenje otklanjajući sve nečistoće iz kože. Efikasno revitalizira, uklanjajući odumrle stanice kože, a zahvaljujući pulsacijama visokih frekvencija kožu čini mekom, osvježenom i zdravom. T-Sonic™ tehnologija odnosi se na transdermalne pulsacije koje čiste i čine da koža izgleda svježe i blistavo. LUNA™ mini usmjerava na tisuće pulsacija u minuti, koje svojim vertikalni djelovanjem izbacuju dnevnu prljavštinu iz pora, smanjujući uzroke prištića i ostalih nejednakosti na koži. Svaka LUNA™ mini načinjena je od silikona koji je, hipoalergenski, body safe i iznimno gladak.

Neporozan kako bi spriječio razvoj bakterija, ovaj izdržljivi uređaj vrlo učinkovito i nježno čisti lice za razliku od abrazivnih i potrošnh četki s najlonskim vlaknima. Zahvaljujući površini prednje strane, na kojoj se nalaze tanje dodirne točke, korisnik može nježno očistiti osjetljivu ili suhu kožu. Sa stražnje strane LUNA™ mini sadrži deblje dodirne točke koje uz pomoć pulsacija čiste i osvježavaju masniju kože, a na vrhu prednje strane nalaze se grupirane dodirne točke za precizno čišćenje. 

A dobitnica je...

Livia Superina

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj