Ženstvena mjesta za tetovaže

27/02/2014

Ako vam je ovogodišnja želja tetovaža, pažljivo odaberite koji ćete dio tijela tetovirati...

Tetovaže ili volite ili mrzite. Kod njih jednostavno nema zlatne sredine. No činjenica je da mnogi na tetovaže ne gledaju s odobravanjem (čitaj: potencijalni poslodavci) pa je nužno pažljivo odabrati koji ćete dio tijela istetovirati. Ako je tetovaža vaša želja, odlučite se za dio tijela na kojem ona najsezualnija. Provjereno od strane muških obožavatelja!

1. Leđa

Tetovaže na donjem dijelu leđa mogu izgledati izrazito ženstveno i seksi, a posebice za vrijeme ljeta, lepršavih otvorenih haljinica i topića i kupaćih kostima.

2. Gornji dio stopala

Ovdje ćete tetovažu posebno istaknuti pri nošenju štikli. Kombinacija koja provjereno pali frajere.

3. Unutrašnja strana ručnog zgloba

Takva tetovaža može biti vaša skrivena tajna, sve dok ne pomaknete ruku. A osim što djeluje ženstveno i decentno, praktično je mjesto za skrivanje tetovaže satom, narukvicama ili rukavima.

4. Rame

Na ovom mjestu privlačnije su tetovaže koje su smještene od vrha ramena prema dolje. Frajeri baš i ne vole vidjeti tetoviranu žensku nadlakticu pa je ovo mjesto svakako poželjnije.

5. Zatiljak

Baš poput zgloba, i ovu ćete tetovažu lako držati skrivenom, budući da je zatiljak najčešće prekriven kosom, sve dok je ne poželite pokazati svima oko vas, ili njemu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj