Zašto je 'Seks i grad' moguć jedino na tv ekranu!

30/05/2019

Serija koju gotovo svaka žena obožava natjerala nas je na razmišljanje zašto je takav scenarij toliko malo vjerojatan u stvarnom životu...

1. Girls night out je super stvar, ali... Prije emitiranja serij, potpuno ženska večer rijetko kome je padala na pamet, a ako se to i dogodilo, uglavnom bi se provlačila rečenica: Šteta što ovdje nema nekih frajera!

2. Ne, žene ne spavaju u grudnjacima. Ne postoji drugo objašnjenje osim da su producenti serije odlučili napraviti test i vidjeti hoće li žene širom svijeta promijeniti kulturu oblačenja tijekom spavanja ako budu gledale ovo na malim ekranima. I jedini efekt koji su postigli je da se sada svi filmovi vode njihovom politikom. Žene i njihovi grudnjaci, čak i u krevetu... A činjenica je da, u stvarnosti, ne postoji ni jedna žena koja uživa u ovome - svaka jedva čeka osloboditi ga se.

3. Jesmo li mi žene stvarno gore od frajera kada je seks u pitanju? E pa nismo! Nismo ni upola kao muškarci... Daleko od toga da su žene 'svetice', ali jako su male šanse da ćete bilo gdje naići na društvo 30-godišnjakinja koje cijelu noć pričaju o muškom spolnom organu. S druge strane, kada biste prošle pokraj muškog društva koje priča o ženskom tijelu i seksu, vjerojatno vam to ne bi bilo ni malo čudno.

4. Nema svaka žena barem jednog gay frenda. Za početak, ljudi nisu modni dodaci. Drugo, ne birate prijatelje prema seksualnom opredjeljenju, već prema sličnim interesima, stavovima ili nekoj trećoj zajedničkoj stvari. Treće, ne predstavljajte ga kao svog 'gay frenda', već jednostavno kao samo još jednog prijatelja.

5. Ljubavne probleme i intimu zapravo želimo podijeliti isključivo s najbližima. Nikako kao u seriji sa gotovo svakim tko je voljan slušati nas. Ovaj trenutak iz serije imao je luđački efekt na veliki broj djevojaka. Morate odoljeti iskušenju da svoj ljubavni život javno predstavljate kroz sve društvene mreže ovog svijeta. Prestanite pričati svima sve o bivšim, sadašnjim, budućim i potencijalnim muškarcima u vašem životu. Možda mislite da je dobro, simpatično ili duhovito, ali nije... Nikako!

6. Šansa da postoje 4 žene koje su nerazdvojne poprilično je nategnuta. U kojem trenutku je nekome palo na pamet da četiri potpuno različite žene mogu funkcionirati tako savršeno? Nekako se uvijek provlači taj broj četiri, ali nikako ne možemo shvatiti zašto bi itko pomislio da je to nešto normalno. U realnosti je pojam 'četiri najbolje prijateljice' poprilično malo vjerojatan. Dvije – to je granica i točka. Eventualno treća (da ne budemo baš prestrogi). 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj