Zašto je biti žena u DJ svijetu prednost?

03/10/2019

Donosimo vam 'Priču iz cipela' najpoznatije domaće DJ-ice...

Nije znala gdje će ju put odnijeti, s 18 godina upisala je fakultet kao i većina njezinih vršnjaka i mislila da će se njezin život razvijati – fakultet, diploma, posao od devet do pet. Međutim, nije bilo tako. Strast je bila prejaka, strast prema glazbi. I tako je njezina strast, njezin hobi, postao njezin posao. Ona je Rea Hadžiosmanović aka DJ Rea i već se punih 15 godina bavi ovim poslom.

2

'Navikla sam na te nekakve standardne poslove, očekivanja da će moj život biti 'od devete do pet'. Nekako, korak po korak, stvari su dovele na to da je moj hobi postao moj posao. Trebalo je zaista vremena da dođem do toga, trebalo je odvažnosti, hrabrosti', započela je Rea i iskreno priznala kako smatra da je biti DJ jedan od rijetkih poslova u kojemu je biti žena zapravo prednost. 

Međutim, cjelonoćno stajanje na nogama ipak ima svoje posljedice. 'Ono što zna biti zeznuto su eventi, pa se moraš srediti, obuti neke lijepe štiklice, pa je onda malo teško hodati i plesati u tome, ali žene smo - možemo mi to', objasnila je simpatična plavuša u video intervjuu.

1

Ovo je inspirativna priča iz njezinih cipela. Svakoga tjedna Mass će vam donijeti upravo jednu takvu 'Priču iz cipela' ljudi koji se nisu bojali slijediti svoje snove.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj