Zagreb ima novu oazu za buduće mladence

15/10/2019

Ali i za organizaciju tematskih privatnih i korporativnih događaja...

AvantGarden Event Square nalazi se u zelenoj oazi, u neposrednoj blizini zagrebačkog parka Maksimir.  Objekt je sastavljen od elemenata jednostavnih oblika gdje se u prvi plan stavlja održivi razvoj. U interijeru do izražaja dolazi prirodnost i jednostavnost koja je u potpunosti prilagođena eksterijeru i u sinergiji je sa sva četiri godišnja doba. 

2

„AvantGarden Event Square bit će uvršten u turističku ponudu Grada Zagreba s kompleksom od 800 m2. Sigurni smo da će biti svojevrsna riznica sjećanja na najljepše trenutke,  bilo da je riječ o ulasku u bračni život ili korporativnim i privatnim događanjima. Prostor je idealan za održavanje raznih promocija, proslava obljetnica, prigodnih zabava, domjenaka, konferencija, sajmova kao i raznih događanja uz koja vežemo dobru zabavu i vrhunsku ponudu hrane i pića“, rekao je Ante Perica, vlasnik AvantGarden Event Squarea.

3

Nakon svečanog otvorenja u ugodnoj i toploj atmosferi gosti su se zabavljali uz vrhunske gastro delicije - Sushi meet you (sushi s mesom s posebnom recepturom) te bogati zabavni program koji je započeo plesnom skupinom Sheherezade i smijehom uz stand up komičara Gorana Vinčića, a nastavio se raznovrsnim odabirom glazbenih brojeva koje su odabirali DJ Thomas i članovi benda Full Gas.

Osim različitih tematskih događaja organizatori su najavili i provođenje specijaliziranih obrazovnih programa u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu, Specijalist poznavatelj Vina i Hortikultura modernog doma.

 4

Ante Perica s predstavnicama Adria Medije Zagreb – Sanja Lazić, Aleksandra Golubović i Maja Matijaca

Pored već poznatog AvantGardena i Paka Bistro&Boutiquea u Hondlovoj ulici Ante Perica, vlasnik modularnih objekata u svoje je poslovanje unio dodatnu atraktivnost i osvježenje novim modularnim prostorom naziva AvantGarden Event Square. Podsjećamo i ranije otvorene objekte moguće je transformirati i prilagoditi za različite vrste događaja u lounge&brunch te wedding stilu kapaciteta do 200 ljudi te uslugama cateringa (Catering4You).  

5

Martina Družinec (Adria Media Zagreb), Natalia Filipčić (Ferrero), Ante Perica i Jasminka Čorba (Adria Media Zagreb)

 

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj