Zaboravite Google, pitajte Cosmo sve što vas zanima o ljubavi, seksu, modi i ljepoti!

22/05/2015

Vaš Cosmopolitan je u novom broju pokušao odgovoriti na sva važnija pitanja koje bi Cosmo djevojka postavila Google tražilici. Poklon plus – knjižica #Supertijelo – detaljne, brze i efikasne vježbe za plažu

Tko se prvi treba javiti nakon dejta, tko kome treba prvi poslati zahtjev za prijateljstvo i furanje? Trebam li čekati treći susret da se poljubimo, a mjesec dana za seks? Samo su neka od ključnih pitanja koja iz dana u dan Cosmo čitateljice postavljaju najmoćnijoj internetskoj tražilici Google. No velika potraga koja sve nas fura, imali mi pet godina ili pedeset – ona za ljubavi života, ne prestaje kada na fejsu promijenite status iz “komplicirano je” u “vezi” jer pitanja su i dalje tu. Zašto ne mogu doživjeti orgazam? Kako prepoznati da me dečko vara? Što je pametno prešutjeti u vezi, a što raspraviti? Kako se postaviti prema tome što on sanjari o seksu u troje? I ta-dam - velika tabu tema: analni seks? Je li to samo zanimljiva priča ili pravi nacionalni sport koji prakticiraju svi oko vas?

A kad smo već kod guze, naravno da su visoko na top-listi evergreen upita i pitanja kako se riješiti mrskog celulita, koje su vježbe za savršenu liniju te što jesti i kako trenirati ako želite zablistati na plaži, a koje smo odlučili obraditi u zasebnoj knjižici posvećenoj super zdravom, fit i lijepom tijelu.

Što još reći nego da vas 25. svibnja vaš primjerak Cosma s Hilary Duff čeka na kioscima, a vi već sada odlučite kako ćete iskoristiti vrijeme koje ste dobili tako što ste sve odgovore pronašli na jednome mjestu. S dečkom na pikniku? Frendicom u šopingu? S društvom na piću? S novim dečkom na plesnom podijumu? Što god radili, želimo da se uz Cosmo provedete bajno i da nam na mejl adresu pošaljete fotodokaze fantastičnog provoda. A 10 najveselijihi fotki ćemo i nagraditi slatkim paketićima iznenađenja.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj