Wine’n Dine: Nova aplikacija za kojom je poludio cijeli svijet!

30/06/2015

Instagram je dobio ozbiljnu konkurenciju. Nova senzacionalna aplikacija naprosto će vas oduševiti.

Sigurni smo da vas zanima što poznati vole jesti, koji su im najdraži restorani, a koje jelo najdraže. Kako uopće izgleda njihov uobičajen dnevni jelovnik? Posljednja internetska senzacija, Wine 'n' Dine, daje nam odgovore na upravo ta pitanja!

 Čini se da trend slikanja hrane na Instagramu nije prolazna faza, jer je nova aplikacija rezervirana za upravo to. Wine 'n' Dine je aplikacija putem koje možete dijeliti svoje omiljene obroke i pića sa svojim fanovima, kao i označavati određene restorane i proizvode, odnosno hranu koju u tom trenutku konzumirate.

 Svi korisnici imaju priliku omiljene objave sačuvati u listu pod nazivom „Wanna Try“ ili otkriti restorane u blizini koji imaju sličnu ponudu, zajedno s ocjenama onih koji su ih posjetili.

 Ovu aplikaciju već koriste Gigi i Bella Hadid, kao i cjelokupna družina Kardashian. Prilikom skidanja aplikacije možete izabrati nadimak koji će se pojaviti na vašem profilu. Tako je Gigi izabrala korisničko ime @ChefBoyarGi, a među omiljenim restoranima navela je McDonald's i Nobu.

 Pridružite se najnovijem trendu i aplikaciju skinite ovdje.

w

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj