'White Lines' je napokon stigao na Netflix!

15/05/2020

Volite li kriminalističke priče, ovu poslasticu ne smijete propustiti...

Netflix je postao pravo malo nepresušno vrelo za napete trilere i dokumentarne kriminalističke serijale snimljene prema istinitim događajima. Unbelievable, The Stranger i La Casa de Papel samo su neki od fantastičnih naslova koji su nas držali napetima do zadnje sekunde, a danas je stigao i novi naslov za koji uopće ne sumnjamo da će biti jednako popularan kao i njegovi prethodnici - White Lines.

Trailer otkriva kako je radnja snimana na Balearskim otocima, uključujući Majorcu i Ibizu, a što znači obilje divnih krajolika, razuzdanih zabava na bazenima i vila koje oduzimaju dah. Iako su prizori divni, priča je sve samo ne lijepa, prepuna kontorverznih seks zabava, jurnjave automobilima, droge, smrti i prijevara.

10 epizoda prati priču o nestanku slavnog DJ-a koji je nestao s jedne plaže na Ibizi. 20 godina kasnije, njegovo je tijelo otkriveno, a njegova sestra kreće put Ibize ne bi li saznala pravu istinu i pozadinu događaja. 

2

Ima tu, naravno, još jako puno zapleta, a o njihovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica kako je autor serije White Lines Alex Pina, odnosno čovjek koji je napisao La Casa de Papel za kojom je poludio cijeli svijet. Ovaj dragulj na Netflix je stigao danas, taman u pravo vrijeme za weekend binge & chill.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj