Promo

Wellness vikend u Splitu

22/12/2021

More, kamen i svjež zrak prepoznatljivi su simboli Dalmacije koje je arhitektonski JE'R Studio Jelene Radalj pretočio u jedinstveni ambijent Spalato Spa centra, a vrhunski stručnjaci i terapeuti integrirali su ljekovita svojstva ružmarina, bora i lavande u tretmane i masaže.

Spalato Spa pruža zasigurno najkvalitetniji spa doživljaj koji se može dobiti u Splitu. Na 2.600 m2 mirne oaze smjestio se 23-metarski grijani, unutarnji bazen stvoren za one koji obožavaju plivanje, zatim dva hidroterapijska bazena, jacuzzi, dvije finske saune i parna kupelj. Tu su još i hladna fontana, Bucket shower tuševi, dovoljno prostora za opuštanje na udobnim ležaljkama i tiha soba. Sve to, naravno, s otvorenim pogledom na more.

2

3

4

Vjerujemo da sve što uistinu čovjeku treba se može pronaći u prirodi i to primjenjujemo u masažnim tretmanima, ritualima tijela, kineskoj terapiji i u tretmanima lica preparatima vrhunskih brendova. Kupelji i opuštajući tretmani uključuju razne pilinge i obloge, širok raspon masaža i aromaterapiju, vruće kamenje i široku ponudu azijskih masaža certificiranih terapeuta.

5

6

7

Velika novost u ponudi je i najsuvremeniji aparat za neinvazivno pomlađivanje kože lica – Icoon OxyJet s te Icoon aparat za tijelo koji je dostupan na svega par adresa u Europi. Radisson Blu Hotel & Spa od prošle godine bogatiji za 69 novih, predivno uređenih soba i lobi, a od ove je tu i ekskluzivni Spalato Spa koji se može mjeriti s najboljima wellness & spa centrima u regiji.

8

9

10

Provedite vikend u ugodnom društvu i opustite se u novo renoviranom Spalato Spa centru hotela Radisson Blu Resort & Spa, Split. Pripremili smo za vas posebne promotivne cijene u zimskom periodu.

Ove zime na wellness vikend pozivamo vas u Split.

Cosmopolitan.hr

Novo