Vrijeme je za novu Sensu

05/11/2019

Početak studenog rezerviran je za novi broj Sense, stoga potražite na svim kioscima vaš omiljeni magazin za sretniji život i i inspirirajte se zanimljivim temama.

Za sve nove pretplatnike Aromatica i Sensa pripremili su na dar kremu i serum ruža – s dragocjenim uljem bugarske ruže i 100% aktivnim prirodnim biljnim sastojcima.  Korištenjem oba proizvoda svoju ćete kožu nahraniti i hidratizirati, čak i ako je osjetljiva i sklona crvenilu. Potražite i poseban Sensa paket s  V.B.Z. knjigama za zdravlje i dušu, po cijeni od 39,90 kuna, a donosimo vam i pismo glavne urednice.

2

Užitak vrijedan uživanja

U samoj srži našeg bića vrelo je naših želja i nadanja. Ono nešto skriveno, samo naše, za što je dovoljno da mi znamo kako je tamo, da postoji, pokazuje nam put... Ako znakove želimo pratiti. Ako ih se usudimo slušati i djelovati. Koliko je puta u životu vaše vrelo bilo pomućeno?

U njega su možda bacane teške riječi, nerazumijevanje i neznanje, ustajale ideje o tome kako voditi život i utabani načini razmišljanja i djelovanja. Sve vas je to možda uvjerilo da nema dalje, kako dalje jednostavno nemate što tražiti, da je za vas status quo i ništa više od toga. Možda jedino manje.

Jedna od univerzalnih ljudskih potreba – užitak – među prvima gubi bitku kad zatomljujemo svoje potrebe i želje. A bez uživanja dio nas zauvijek ostaje zatočen, neizražen i neistražen. Rečenice koje u velikoj temi o užitku donosi naša Senka Ljubić podsjećaju nas koliko je važno ponovo potaknuti taj žar za životom, za ljepotom, za zadovoljstvom koje nam svima pripada. Ovdje nije riječ samo o putenim i hedonističkim užicima nego o dubokom uživanju koje puni naše vrelo i održava ga kreativnim i ispunjenim.  

3

Tko su ljudi koji pune vaše vrelo? Koje vas aktivnosti, stvari i doživljaji podižu iznad svakodnevice i potiču da krenete dalje i više?

Srećom, za prepoznavanje upravo tih stvari nikad nije kasno. U kojem god trenutku života ih prigrlimo, bit ćemo nagrađeni nečim zaista velikim. Onime u čemu se prepoznajemo i što potiče našu vatru. Užitkom vrijednim uživanja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj