Večera u ambijentu koji osvaja

19/09/2019

Treća StoryGourmet Chef's Secret Dinner bit će održana u luksuznoj Vili Hortensia u Malom Lošinju, dijelu hotelskog branda Lošinj Hotels & Vilas...

U ovom prekrasnom ambijentu, tik uz more a u potpunom luksuzu i prestižu usluge za koju je zaduženo osoblje Lošinj Hotels & Vilas uživat će odabrani uzvanici. Koji su to, otkrijte 28. rujna kada večera počinje.

Gastronomsku priču u šest sljedova pripremat će vrhunski francuski kuhar, chef Thomas Brasleret. Ovaj kulinarski virtuoz glavni je chef à la carte restorana Alfred Keller, restorana koji se nalazi na listi najboljih restorana s karakterističnim segmentom visoke kuhinje. Mjesto među vodećim svjetskim restoranima Alfred Keller zaslužio je svojom jedinstvenom ponudom, a u odabrano društvo uvrstio ga je renomirani francuski vodič za restorane Gault & Millau.

 2

Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas okuplja šest hotela i restorana te vile i apartmane na najatraktivnijim lokacijama na otoku Lošinju. Hoteli i vile najviše razine ponude nalaze se u jednoj od najljepših i najintimnijih uvala na otoku Lošinju – uvali Čikat. Jedan od hotela u uvali Čikat je i hotel Bellevue, koji ove jeseni gostima nudi jedinstvenu priliku za odmor uz posebne ponude i programe. Više o tome saznajte na losinj-hotels.com.

Sponzorski ovu priču prate domaći brendovi, Jamnica i Rajske rajčice.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj