Uživajte i vi u noći hrvatskog filma

06/06/2014

17 kino dvorana u 8 gradova diljem Hrvatske otvara svoja vrata za sve zainteresirane...

14. lipnja 2014. održat će se prva po redu 'Noć hrvatskog filma i novih medija' i to na čak 17 različitih lokacija. U 8 gradova diljem Hrvatske u jednoj će se večeri besplatno prikazati više od 250 filmova. Pogledat ćete moći neke digitalno restaurirane domaće klasike poput 'Vuka Samotnjaka', 'Breze', 'Lisinskog', 'Tajne starog tavana', 'Idu dani', 'Crnih ptica' i 'Tko pjeva zlo ne misli'.

Na repertoaru se mogu naći i noviji igrani filmovi, kao i najznačajnija ostvarenja dokumentarnog i eksperimentalnog hrvatskog filma te animirani klasici i filmovi za mlade poput 'Čudesne šume', 'Koka i duhova' te 'Duha babe Ilonke'.

1

U svim kino dvoranama filmovi počinju s emitiranjem u 18 sati, osim u zagrebačkom kinu Europa u kojem će se održati svečano otvorenje manifestacije s početkom u 20 sati. Ulaz na svečano otvaranje, kao i na sve projekcije je potpuno besplatan, a više informacija o samoj manifestaciji i rasporedu projekcija možete pronaći na Facebook stranici manifestacije te na službenoj stranici www.noc-filma.hr.

Photo credit: press

Mia Borčić

Novo

Komentiraj