Uvod u anatomiju doslovno bi mogao trajati zauvijek

18/01/2017

Svojoj omiljenoj seriji ne morate provjeravati puls.

Dobre vijesti za sve one koje vole potrošiti paketić maramica tijekom svake epizode – čini se da „Uvod u anatomiju“ nikad neće završiti!

Naime, Entertainment Weekly piše kako je direktor ABC-a, Channing Dungey izjavio kako će slavna serija imati ne samo još jednu, već još mnogo nadolazećih sezona.

Dungey seriju voli uspoređivati s legendarnom „Hitnom službom“, koja je trajala 15 godina. Čini se da dosadašnjih pišljivih 13 sezona „Uvoda u anatomiju“ ipak nije zadovoljavajuće za njegove kriterije, a fanovi se ne žale.

Štoviše, ako je pitati njega, serija će trajati onoliko dugo koliko kreatorica Shonda Rhimes sa svojim timom bude mogla stvarati nove i originalne ideje.

Ono što nam je zasad poznato jest kako će serija uvesti niz novih likova koji će ju ponovno oživjeti, no kako ćemo i dalje moći uživati u dobroj staroj ekipi zbog koje smo se u seriju i zaljubili.

j

Budući da je „Uvod u anatomiju“ jedna od ABC-evih najuspješnijih serija, s oko 11.6 milijuna gledatelja, teško je pomisliti kako ćemo se s njom morati opraštati u neko skorije vrijeme.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj