Urnebesne parodije za 1. april

01/04/2014

Stiglo nam je proljeće, i sunčani dani, i travanj, i prvi april kao dan ludorija, smijeha i pošalica. Neka i nastavak bude u revijalnom tonu...

1. Epic Movie će obožavati svi oni kojima su se svidjele Kronike iz Narnije i Charlie i tvornica čokolade.

 

2. The Hungover Games je kao što možete pretpostaviti urnebesna parodija na film The Hunger Games. Alan Garner i puno smijeha...

 

3. Scary Movie 1 obožavat će zaljubljenici u hororce, a posebice obožavatelji filmova Scream, The Exorcist i The Blair Witch Project.

 

4. Scary Movie 2 nastavak je upravo spomenute parodije, a ismijava scene iz filmova The Haunting, The Amityville Horror i Titanic.

 

5. Scary Movie 3 poigrava se filmom u kojem djevojčica izlazi iz tv ekrana. Horor fanatici će bez sumnje znati o čemu je riječ...

6. Scary Movie 4 bavi se filmskim hitovima poput The Grudge, Saw i War of the Worlds.

7. Scary Movie 5 - čisto da slučaj da vam prethodna 4 nisu bila dosta i da jednostavno želite još. Čekaju vas nešto modificirane scene iz filmova Paranormal Activity, Cabin in the Woods i Black Swan.

8. Vampires Suck parodijska je poslastica za sve obožavatelje Sumraka i Edwarda Cullena.

9. Superhero Movie uključuje Drake Bella kao DragonFlya, satiričnu verziju Spidermana. A tu su i još neki superjunaci. Zapravo, dosta njih.

10. Piranha 3DD odličan je izbor za sve one koji su uživali u bilo kojem Piranha ili Shark Night 3D filmu. Za ljubitelje ultimativnog trasha.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj