Upoznajte Saru Shakeel, umjetnicu nove ere

09/01/2019

Ako je već ne pratite, sada sigurno hoćete!

Iako je po struci zubarica i nema baš nikakvog umjetničkog obrazovanja, Sara Shakeel je svojom jedinstvenom i sjajnom estetikom prikupila već preko 600 000 pratitelja, a i neke su poznate osobe već kupile njena djela.

View this post on Instagram

Presenting the Emirates ‘Bling’ 777. Image created by @SaraShakeel #EmiratesAirline #FlyEmiratesFlyBetter

A post shared by Emirates (@emirates) on

Prije nekoliko je tjedana jedna njena objava uzdrmala javnost i medije, naime radi se o slici Boeinga 777 optočenog dijamantima, koju je podijelila avionska kompanija Fly Emirates na svom službenom profilu. Naravno dijamanti nisu pravi, već je upravo to prepoznatljivi stil ove umjetnice, porijeklom iz Pakistana.

Moramo priznati da je svijet zaista ljepši ako ga gledamo kroz njene ne ružičaste, već kristalne naočale. Osim toga, pokazala je kako se i najobičniji predmeti mogu doimati svjetlucavo i vrijedno, a sigurno se i vama tako čini onaj burger koji si priuštite na "cheat day".

View this post on Instagram

Rich Appetite ✨ . . . CollageArt SaraShakeel . . . #art #collageart #artwork #artist #vision #foodart #crystals #crystalart #imagination #creation #food #burger #bling #crystal #diamond #bonappetit #foodporn #foodie #food

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on

Osim što će vam njezin Instagram profil predstavljati odmor za oči, vrijedna je i poruka kako i u dosadnim, svakodnevnim prizorima ima čarolije, ako si dopustimo da je primijetimo. 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj