Upoznajte 'donut' selfieje

20/10/2014

Jeste li već isprobali tehniku koja polagano osvaja svijet?

Koliko su selfieji posljednjih dvije godine postali popularni, može primjetiti svatko tko ima Facebook ili Instagram profil. Možda ste i sami ljubiteljica selfie fotografija, a možda vas opako iritiraju, no velika je vjerojatnost da ste, čak i ako ste u ovoj potonjoj grupi, okinuli barem jedan selfie anti-selfie karaktera iliti sarkastičnog tona.

No ako ste u onoj prvoj grupi koja redovito prati novosti vezane uz selfie ludilo, ovo je vijest koju nipošto ne smijete propustiti. Naime, posljednjih tjedana u Kaliforniji sve više raste popularnost takozvanih donut selfieja, snimateljske tehnike koju je pokrenula Karen X. Cheng iz San Francisca. Ona je iz puke dosade odlučila eksperimentirati s optičkim iluzijama svojih fotografija te osmislila tehniku snimanja selfieja za 360 stupnjeva.

Ovaj novi trend idealan je za prezentaciju makeupa, ludih i zanimljivih frizura, ali i za jednostavno podizanje selfieja na jednu višu razinu. A kako biste ovu tehniku doveli do savršenstva, pogledajte video u kojem Karen objašnjava sve što morate znati i savladati.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj