U šoping s Cosmom

23/03/2012

Ne možete uhvatiti dečka ni za glavu ni za rep? Nema brige jer Cosmo zna sve! I kako uloviti dečke koji nestaju i kako uloviti super popust za trendi dućane, vjenčanicu i medeni mjesec iz snova

s

Ok, ovo sad već zvuči kao da ćemo vam skidati i zvijezde s neba i nabaviti broj telefona dečka iz snova, no sudeći po novom broju Cosma s Katy Perry na naslovnici, to ćete nakon što konzultirate Cosmo vjerojatno moći i sami. Pogotovo ako nabavite odgovarajuće ubojito oružje u pastelnim bojama i cvjetnih motiva, pročitate kako nabildati samopouzdanje, primijenite sve tajne trikove o ljubavi i seksu i bacite se na Cosmo fitnes režim.

Ne, s nama nema šale jer ako se cvijeće na livadi može potruditi da obnovi svoje ruho i zasja punom sjajem na suncu, onda i vi možete preporoditi i obnoviti svoju kosu za 30 dana, primijeniti trikove za super guzu i unijeti boje u svoj ormar. Ne bi li vam proljetni preporod bio ljepši, Cosmo vam poklanja fantastičnih 30 posto popusta u sljedećim dućanima:

s

A sada kad ste nadmašili i mamino novo cvijeće u vrtu, možete zaigrati naše nagradne igre – osvojiti vjenčanje iz snova ili postati naša nova Cosmo djevojka! Jer, kao što bi rekla Katy Perry, treba samo biti fokusiran na ciljeve, pa bili oni i gotovo nedostižni.

Prelistajte novi broj! Enlarge this document in a new window
Online Publishing from YUDU

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj