Trikovi za non‑stop zabavu

18/07/2013

Plesali ste cijelu noć i sada vas muče bolna stopala, suha usta i migrena. Liječimo sve ove slatke muke s par udaraca:)

Kontrola štete

Dupli espresso možda će vam pomoći da prebrodite jutro nakon partyja, ali neće otjerati izdajničke znakove poput krvavih očiju i podbuhlosti. Instant-rješenje: kapi za oči (npr. Visine) ne samo da će vas riješiti crvenila, nego će vam, ako razmažete koju kap, malo zategnuti i kapke.

Suha usta - bye, bye!

Ruku na srce – popit ćete ovih dana pokoju čašicu, što znači da ćete osjetiti i simptome dehidracije, npr. ispucane usnice, suha usta i grozan jutarnji zadah. Riješite se tih grozota tako da pijete vodu u koju ste ubacili kriške jednog krastavca. Ovaj napitak je prava H20 bomba

Kupka za stopala

U litru tople vode ubacite jedan limun narezan na kriške, dvije vrećice čaja od kamilice i nekoliko kapi ulja eukaliptusa. Namačite stopala najmanje 10 minuta.

Izdržite u visokim petama cijelu noć

Sezona partyja podrazumijeva da iz noći u noć nosite svoje vrtoglavo visoke štikle. Što, znamo, djeluje pogubno na noge. Zato jednom do dvaput tjedno namačite noge u ovoj kupki, nakon čega si priuštite 15-minutnu masažu stopala da potaknete cirkulaciju i ublažite bol u mišićima.

Ubacite u torbicu mentol bombončiće

Hajde, uživajte svim osjetilima u ovoj party sezoni i ne brojite si zalogaje. Na svakom će vam se koraku nuditi nešto za jelo, što može dovesti do toga da se osjećate kao da vam je trbuh kuglana. Smirite ga – uzmite pepermint. Mentol opušta mišiće probavnog trakta te ćete se ubrzo osjećati bolje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj