Tko će vas grijati iduće zime?

19/04/2016

Osim ljubavi, zimi vas može grijati i čaj po vašem izboru. Franck vam omogućuje da glasate za svoju omiljenu kombinaciju okusa i osvojite super nagrade – te odlučite koji će se čaj naći u ponudi iduće zime!

Volite li više klasične kombinacije okusa ili ste avanturistički tip? Možda vam to otkrije upravo vaš omiljeni okus čaja. Mislite li da su kamilica, med i đumbir kombinacija iz snova ili vam pak bolje zvuči svježina mente i spearminta u kombinaciji s poznatom aromom cimeta? Možda volite pekmezaste, slatke arome šipka, hibiskusa i kupine? Ili vam je jednostavno samo bitno da vas dobar čaj dobro i zagrije?

Vrijeme je da odlučite, jer Franck vam daje mogućnost da upravo vi odaberete novi okus čaja koji će se naći u ponudi iduće zime – i pritom osvojite nagrade! Sve što trebate je kliknuti na biram-caj.franck.eu, odabrati kombinaciju okusa koja vam zvuči najprimamljivije te se prijaviti za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Glasovanje i natječaj otvoreni su za stanovnike Hrvatske te Bosne i Hercegovine koji će čaj moći pronaći na policama trgovina te u kafićima do kraja ove godine.

Požurite i odaberite svoj novi, omiljeni čaj na biram-caj.franck.eu. Glasovanje traje do 8. svibnja, a imena sretnih dobitnika Franck poklon paketa bit će objavljena najkasnije 13. svibnja.   

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj