'Odbijam nositi masku': TikTokericu proslavila tetovaža, no iz potpuno pogrešnog razloga

07/03/2021

“Hoće li ti se svidjeti i kad budeš imala 80 godina? A što ako odjednom izbije pandemija??”

U svijetu tetovaža uglavnom postoje dva tipa: glupost koju smo napravili jer smo bili jako pijani, zaljubljeni ili mladi kao tetovaža koju ćemo definitivno požaliti ili se na njezin račun stvarno kvalitetno nasmijati ili pak ona druga vrsta; značajna tetovaža koju smo napravili svjesno i odgovorno, znajući kako je upravo to nešto što želimo nositi do kraja života.

No, zahvaljujući viralnom videu mlade TikTokerice pod nadimkom @wakaflockafloccar, čini se da postoji još jedan tip tetovaže - ona koja će postati vaša najgora noćna mora u slučaju pandemije koju nitko, ali baš nitko nije mogao predvidjeti.

I ne, ovoga se puta ne radi o tetovaži na nekom nezgodnom mjestu pa čak niti o pogrešno prevedenoj poruci u kineskim znakovima pa čak niti o tekstu iz pjesme nekog Grunge benda koji nitko živ više ne sluša.

Zapravo, radi se o jednoj, njoj osobno, jako važnoj poruci koju je napravila netom prije početka pandemije Covida-19.

“Poruka koju sam tetovirala nešto je što sam planirala godinama, a radi se o tetovaži koja šalje poruku o tome da bi trebali ostati svoji i ne glumiti da smo nešto što nismo”, objašnjava TikTokerica.

Zvuči nevino, zar ne? Problem je u tome što je djevojka tetovažu napravila u ožujku 2020., tik prije nego što je svijet proglasio pandemiju, a evo što je dala tetovirati:

“Hrabro i radikalno, odbijam nositi masku”

@wakaflockafloccar

#stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. #fyp #foryoupage #tattoo #worsttattoo #winner P.S. I’m not anti-mask I promise ‍♀️

♬ original sound - wakaflockafloccare


“Nisam mogla odabrati gori trenutak! P.S. Obećavam da nisam protiv nošenja maske i trenutno sam prisiljena nositi duge rukave.”

Hm, sada nam se ona blesava tetovaža leptira na nozi čini kao puno bolja opcija.

Photo credit: tiktok.com/@wakaflockafloccar

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj