Tara Thaller i Dino Jelusić oduševili nastupom na Cosmo partyju

12/04/2019

Talentirana mlada glumica i zvijezda s Cosmo covera Tara Thaller i njezin mentor iz tv showa "Zvijezde pjevaju" Dino Jelusić otpjevali su Cosmu "Sretan rođendan" i poželjeli još mnogo uspješnih godina. I naravno, fenomenalnih tuluma

Časopis Cosmopolitan nije jedini bio jedini slavljenik na sinoćnjem partyju. I mlada glumica Tara Thaller imala je razloga za tulumarenje jer je, baš kao i Cosmo, upravo proslavila svoj 21. rođendan. Dovoljan razlog za spajanje tuluma i proslavu koja će se dugo pamtiti. Zvijezdi dramske tv serije "Uspjeh" na pozornici Hugo's bara pridružio se pjevač Dino Jelusić, te su zajedno otpjevali hit Michaela Jacksona " I Just Can't Stop Loving You",  a kasnije i prigodnu rođendansku pjesmu "Happy Birthday".

'Super se poklopilo da baš ja budem na naslovnici slavljeničkog broja Cosmopolitana i da uz to i ja i Cosmo oboje u travnju slavimo 21. rođendan. Lijepa simbolika!' - konstatirala je Tara, koju je Dino za rođendan iznenadio tortom i cvijećem. Popularni showbiz par nije se doduše predugo zadržao na Cosmopolitanovom partiju koji je trajao do ranih jutarnjih sati jer su ih sutradan očekivale probe za tv show "Zvijezde pjevaju". Mi znamo za koga navijamo i za koga glasamo ove subote, a vi?

Tara Thaller i Dino Jelušić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj