Tajni Spotify trik koji će vas pretvoriti u pravog DJ-a

25/05/2020

‘Čekaj, kako ti je ovo uspjelo?’ - svi, kada prvom idućom prilikom preuzmete ulogu DJ-a

Ništa nije u stanju upropastiti zabavu toliko kao one dvije sekunde tišine između svake dvije pjesme. Jedne sekunde vodite duboke i povjerljive razgovore o prijateljici koja je upravo zbrisala na wc, a već druge na sav glas urlate o urinarnoj infekciji koja je muči već danima (naravno, taman u trenutku kada pjesma završi, na sveopći interes svih prisutnih).

Na vašu obostranu sreću, ovaj trik elegantno pretače jednu pjesmu u drugu, brišući one neugodne tišine i pretvarajući vas u Paris Hilton level DJ-a. I samo tako odjednom ste glavni headliner na Ibizi*. *Karta za Ibizu nije uključena. K

Korak prvi Otvorite Spotify na svom mobitelu i provjerite jeste li na početnoj stranici. Pritisnite Settings kotačić u gornjem desnom uglu ekrana.

Korak drugi Kliknite na Playback I uključite Gapless Playback (zeleno znači da je uključen). Isto učinite i s opcijom Automix kako biste ispeglali prijelaze iz jedne pjesme u drugu.

Korak treći Odaberite trajanje preklapanja pjesama pomičući Crossfade udesno. Odaberete li 6 sekundi (naš osobni odabir), posljednjih 6 sekundi pjesme stopit će se s prvih 6 sekundi iduće. Želite li nešto dramatičniji mix, otkližite prstom sve do 12.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj