Stvari koje postaju zabavnije s godinama

01/08/2014

Nešto od stvari s popisa možda vam trenutno i ne zvuči baš zabavno, no pričekajte koju godinicu...

1. Rani odlazak na spavanje. Nakon što ste dan uspješno priveli kraju i iskoristili ga do maksimuma.

2. Dangubljenje. Iliti drugim riječima ne raditi ništa. Jednostavno odmarati i uživati u tome što si možete priuštiti da ne radite ništa.

3. Sudoku, križaljke i sve ostale 'bapske' aktivnosti koje nam lijepo treniraju moždane vijuge i čine ugodnu razbibrigu.

4. Kupovina stvari za kućanstvo. Znate koliko ste sretni kada pronađete savršen tepih. Ili ukrasnu posudu za tekući sapun. Ili divnu foteljicu za omiljeni kutak...

5. Kupovina finih komada odjeće. Onih koji će vam služiti još godinama i koje ćete uvijek iznova ponosno nositi. I biti sretni što ste si ih priuštili.

6. Pregledavanje kataloga s opremom za kućanstvo. Tijekom čekanja prilike da si nešto od toga možete i priuštiti. Omiljeno štivo prije spavanja.

7. Čišćenje i život u čistom i urednom domu. 'Ah mama, da sam barem bila pametnija ranije...'8. Ostanak kod kuće. S prijateljima. Uz društvene igre i filmski maraton. I domaću večericu.

9. Druženje s obitelji. Smijanje s mamom i tatom. Pečenje kolača s bakom. Zafrkancija s bracama i sekama.

10. Popodnevni spavanci. Iliti punjenje baterija za nastavak dana. I uživanje u zanimljivom svijetu snova.


11. Duge kupke. Mirisne. Uz svijeću ili dvije. Sami. Ili eventualno s njim...

12. Zaustavljanje nakon dvije čaše vina. Nakon kojih se osjećate baš onako kako biste trebali. Plus, ujutro neće biti glavobolje i mamurluka :)

13. Dizanje rano ujutro kako biste što bolje iskoristili dan. I stigli napraviti baš sve što želite.

14. Kulinarenje i pečenje kolača. Za samu sebe, vašeg najdražeg, obitelj ili prijatelje. Jer nema ništa ljepše nego kad vidite koliko je nekome pasalo nešto što ste sami pripremili.

15. Uživanje u prirodi. Čeprkanje po vrtu, branje poljskog cvijeća, fotografiranje, izležavanje pod drvetom dok čitate omiljenu knjigu. Ah, još samo da je više slobodnog vremena.

16. Seks. Jer što smo stariji, to smo iskusniji, odvažniji i luckastiji kad je seks u pitanju.

17. Štednja novca. Jer znate koliko mirnije spavate kada znate da ne ovisite ni o kome i kada imate koju pinkicu sa strane.

18. Odmori. Svi mogući. Bez obzira na godišnje doba i lokaciju. Više ih ne uzimate zdravo za gotovo i cijenite svaki slobodan trenutak.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj