Što je vruće ljeto bez cool Cosmopolitana?

23/06/2018

SASTOJCI ZA SUPER COSMO LJETO: GLAZBENI FESTIVALI, ZABAVNE IGRICE I TESTOVI KARAKTERA, INTERVJU S CAMILOM CABELLO, VRUĆI SEKS TRIKOVI I MUDRI SAVJETI KAKO IZBJEĆI VRHUNSKOG UMJETNIKA ZAVOĐENJA - GALEBA KOJI ĆE ZBRISATI S PRVOM KIŠOM

Ljeto je stiglo na velika vrata, a s njim I super frajeri, izazovi, aplikacije, novi emoji, a i potencijalni problemi kao što je podatak da prvi dejt izumire, a da je nestajanje frajera bez traga i glasa zvano ghosting u velikom porastu. Ne bismo li vas spasili od toga da vaša priča završi u našoj rubrici "Dejt iz pakla" novi Cosmo vam donosi – prave odgovore zašto frajeri, a i neke cure nestaju, kako ovo ljeto na obali prepoznati Pick-Up-Artista (čitaj galeba), tipa koji će vam uletjeti sa turbodobrom spikom i poželjeti slomiti srce prije nego što se uspijete pohvaliti sa zajedničkom fotkicom na Instagramu, kako se super zabaviti i isključiti mozak, a kako uključiti sva čula i uživati do daske.

244 NASLOVNICA

Naravno, ništa manje opasnosti ne krije se i na hit aplikacijama koje obilato koristimo. Bilo da naručujete doma pizzu, majstora, superzgodnog frajera za nastavak romantične priče, putujete pa žicate jeftino nečiji kauč, vi gotovo svakodnevno odlazite na dejt s potpunim strancima i svojevoljno ulazite u rizične situacije, piše Nađa Irena Fišić u tekstu "Rizik na poziv" koja zna baš sve o tome kako se maksimum zaštititi i maksimum guštati.

Sada kada ste se naoružali svim potrebnim znanjima, trikovima i SPF-ovima i ne manje bitno – naučile od predivnih super size cura ponosno pokazati svoje obline na plaži, ne preostaje vam ništa drugo nego da se bacite hrabro i samopouzdano u vruće ljeto i skupljanje cool nezaboravnih sličica i uspomena za #ljeto2018.Mi smo za vas sakupile najhot album sa sličicama najseksi nogometaša, tek tako da znate gdje i u koga gledati za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

244SADRZAJ

P.S. Dok vi čitate ovaj Cosmo na plaži ili u debeloj hladovini ili kadi (zašto ne), u opticaj se upravo pušta 157 novih emojija, a Emojipedija trenutno broji 2823 znakova pa vi vidite kome ćete, kada i zašto poslati kakvu ubojitu kombinaciju. I čekati odgovor od kojeg vam srce zatreperi, ako ne i prvi dejt.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj