Što je Albina poručila sama sebi 23. svibnja i govori li njezin 'Tick-Tock' o toksičnim ljubavnim vezama? Otkrijte u novom broju Cosmopolitana

21/05/2021

Apsolutna pobjednica naših srca i nova kraljica plesnih podija Albina zasjala je na novoj naslovnici ljetnog izdanja Cosmopolitana. Baš kao u njezinu spotu “Tick-Tock” i mi smo poželjeli s Albinom proći kroz žuta vrata koja vode ravno u svijet čudesa. A kad je vrijeme već tako relativno, zašto ne bismo otputovali u daleku prošlost i blisku budućnost.

Kažu da je backstage uvijek mnogo zanimljiviji od glavne pozornice, no kako doznati sve pikantne detalje koji nas zanimaju? Naravno, ne mislimo na sve malverzacije vezane uz krađu bodova, ali ako netko konačno ima uvid u brojke, rado bismo ih vidjeli. Hvala.

Iako je Albinin raspored proteklih dana bio dupkom pun, Cosmo pop princeza pronašla je vremena naći s nama na Zoomu i odgovoriti nam na sva pitanja. A nas je zanimalo kako izgleda noćni život Eurosonga – imaju li skrivene partije ili se druže preko videoekrana, s kim se od sudionica skompala, je li poslušala savjet Matije Cveka, koga ona škica na Instagramu i kome bi istog trena za styling dodijelila 12 bodova.

Naravno da nismo zaboravili ni ljubavne teme – od prvih ljubavi, slomljenih srca, pjesama na koje joj se oduzmu noge i srce počne ubrzano tući do najdražih ljubavnih filmova i slatkih grijeha, govori li njezina pjesma doista o toksičnim ljubavnim odnosima i koje su najvažnije ljubavne lekcije koje je naučila.

Albina

U ljetnom broju Cosma, kojim obilježavamo 23 godine na hrvatskom tržištu, vodimo vas kroz sve ključne promjene koje smo potaknuli i pokrenuli te vas upoznajemo s najvjernijim čitateljima – Cosmo kolekcionarima: Marginom, Lornom i Tomislavom. Nakon putovanja u prošlost Davor Rostuhar i njegova supruga Anđela vode vas na put oko svijeta na kojem su istražili, a što drugo nego – ljubav. A kada se opet zaželite svoga kauča i dobrog starog kompa, tu su hrvatske gejmerice koje će vas upoznati sa svojom najvećom strašću – igrom. A tu su i sjajni sugovornici – Kristina Kuzmič, Dolly Alderton, Maluma, Jelena Kastaneti, Veronika Rosandić, Marko Mrkić...

A ne, nismo zaboravili ni one koji imaju uzbudljiv život i mimo ekrana jer tu je i veliki vodič modnih trendova, beauty gadgeti i noviteti te reminder za 25 suludo dobrih ideja za dejtove i 14 vrsta poljubaca koje morate isprobati. Novi broj Cosmopolitana potražite na kioscima od 22. svibnja.

A kakvo bi to bilo rođendansko izdanje da vas u novom broju ne čekaju i brojna iznenađenja? 

Osim što je novi Cosmo sadržajno bogatiji i na najvećem broju stranica nego ikada prije, donosi i svim čitateljima GENIJALNE DAROVE!

Čekaju vas cosmočanstveni bikini, super ljetno štivo – hit knjiga by Stilus i termalna vodica za osvježenje by Uriage.

Odaberite svog favorita između ovih darova i požurite na kioske po novi Cosmo s poklonima! Jer – Tick-Tock vrijeme curi...

 

darovi

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj