Što biste trebali isprobati potpuno SAMI!

15/09/2014

Jer ako i vaša bff ode s vama u šoping i krene razgledavati sve što ju zanima, nećete nikada pronaći ono po što ste došli...

1. Večerajte u restoranu. Zašto biste trebali biti s dragim? Ili roditeljima? Ili frendovima? Zaželili ste se fine papice? Onda upadnite u prvi restoran koji poželite i uživajte u miru, tišini i okusima.

2. Pogledajte premijeru filma. Možda nikada ne biste nikome priznali da obožavate Zaca Efrona i da jedva čekate njegov novi film, ili da i dalje ne propuštate crtiće. Otiđite u kino samo i uživajte u onome što vas raduje!

3. Totalna rasprodaja! Sigurno ste doživjeli da ste, baš kad se dogodi da naletite na neku brutalnu rasprodaju sa smiješnim cijenama, u društvu s nekim tko nema živaca na jednom mjestu biti dulje od 5 minuta. I kome je kupovina zadnje veselje. Learn your lesson i u kupnju otiđite potpuno sami.

4. Priuštite si spa dan! Jer tko bi normalan u tom stanju nirvane poželio poremetiti vibracije vježbanjem socijalnih vještina? To je mjesto gdje ćete doći opustiti dušu, mozak i tijelo i ne treba vam nitko osim vas!

5. Otiđite na sladoled. Zašto? Zato što možete. Zato jer vam se jede sladoled. Zato što u slatkome možete uživati bez da vam netko nabija grižnju savjesti.

6. Popijte koktel uz razgovor s konobarom. Jer to je baš kao da ste izašli s nekim frendom ili frendicom, ali bez ikakvog pritiska i bez neugodnih tišina kada ne znate o čemu biste pričali. Pričajte o bilo čemu što vam padne na pamet.

7. Otiđite trčati! Nekakva su luda istraživanja pokazala da solo trčanje znači i kvalitetnije i učinkovitije trčanje. Poradite na svom zdravlju, liniji i podizanju endorfina!

8. Posjetite izložbu. Već tjednima ne uspijevate pronaći nikoga tko bi s vama posjetio tu izložbu koju žarko želite vidjeti? Uputite se sami i uživajte u kulturnom uzdizanju.

9. Putujte! Ne moraju to nužno biti putovanja u inozemstvo, no zašto ne biste sjeli u auto/ na autobus/ na avion i sami posjetili mjesta koja vas zanimaju? Nitko vas neće požurivati, sputavati, niti vam na bilo koji drugi način ubijati dobro raspoloženje.

10. Pojedite bombonijeru! Cijelu! Sami! Po mogućnosti uz neki hardcore romantični film. Ili sladunjavu romantičnu komediju. Ili hororac. Što god da vas veseli!Photo credit: Profimedia 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj