Središte Zagreba dobilo je kliniku specijaliziranu za estetsku kirurgiju - Dklinik

06/12/2019

Nepune dvije godine nakon otvorenja Poliklinike Duduković – zagrebačke anti-aging oaze koja se brzo našla na popisu omiljenih adresa za neinvazivno pomlađivanje, uljepšavanje kože te rješavanje dermatoloških problema – dr. sc. Mladen Duduković, spec. plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije, u središtu grada otvorio je kliniku specijaliziranu za estetsku kirurgiju - Dklinik. 

S obzirom na to da je jedan od rijetkih domaćih stručnjaka koji može ponuditi „whole package“ – dakle uslugu kompletnog pomlađivanja kombinirajući najsuvremenije nekirurške metode i tehnologije s invazivnijim korektivnim zahvatima – ovaj je svestrani liječnik odlučio uložiti u vlastiti prostor za složenije operacije. U tim je pozvao i mlađeg kolegu dr. Hrvoja Kisića, jednog od najperspektivnijih specijalista plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije mlađe generacije.  

2

„Jednostavno sam htio zaokružiti priču. Ja sam prije svega plastični kirurg i estetskom kirurgijom bavim se već desetak godina operirajući po privatnim ustanovama kolega. Sada imam priliku ponuditi vrhunsku estetsku kirurgiju lica, grudi i tijela u svom prostoru, i to me jako veseli“, otkriva dr. Mladen Duduković. 

3

S obzirom na izniman uspjeh Poliklinike Duduković, dr. Mladen Duduković nada se da će i Dklinik ostvariti jednak – ili još veći uspjeh. 

4

A vrlo uspješan bio je i party koji je sinoć u Dklinik priređen u povodu otvorenja: uz izvrsne delicije i savršen gin tonic zabavljali su se prijatelji, obitelj, osobe iz javnog života i kolege dr. Hrvoja Kisića te dr. Mladena Dudukovića, vlasnika ove ustanove posvećene ljepoti. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj