Spektakularan nastup Lane Jurčević na Cosmo partyju o kojem se priča i jutro poslije

07/04/2017

Lanin cabaret nastup kao highlight 19. Cosmopolitanovog rođendanskog partyja užario je zabavu koja je trajala sve do sitnih noćnih sati...

Uvijek vedra, smjela i nasmijana, Lana Jurčević je kao prava Cosmo cura uljepšala večer svim uzvanicima Cosmopolitanovog rođendanskog partyja održanog u Johann Francku cabaret nastupom koji je bio vrhunac večeri i koji je zapalio atmosferu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati. Osim vrhunskim glasom kojeg je još jednom dokazala sjajnom izvedbom pjesme Big Spender Shirley Bassey, Lana je simpatije svih prisutnih osvojila i prekrasnim stasom kojeg je naglasila haljinom poznatog domaćeg dizajnerskog imena – Ivice Skoke.

Za nastup je Lana odabrala usku haljinu sirena kroja i nude nijanse raskošno ukrašene izvezenim zlatnim detaljima i upečatljivim aplikacijama. Haljina u maniri duha starog Hollywooda savršeno je odgovarala Laninoj ženstvenoj silueti, ali i odabiru pjesme Big Spender kojom je Shirley žarila i palila još davne 1967, a jednako kvalitetno to i Lana radi 50 godina kasnije, a kako bi nastup bio što spektakularniji, popratile su ga i dvije plesačice te gomila zlatnih konfeta.

A zašto se o Laninom nastupu priča i jutro poslije, obavezno pogledajte u videu, točnije od 28. minute nadalje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj