“Smrt 2020-oj” apsolutni je must-watch dokumentarac s kojim ćemo se naučiti smijati vlastitoj nesreći

24/12/2020

Kreatori serije “Black Mirror” još jednom su dokazali da ne znaju razočarati.

Čini se da se nitko ne veseli kraju 2020. Više od Charlieja Brookera, a njegov posljednji hit na Netflixu to definitivno dokazuje. Pa, ako ste fan crnog humora odnosno šaljivih dokumentaraca, “Death to 2020” se na jednostavan način (i s brdo poznatih glumaca) još jednom osvrnuo na sve što nas je snašlo u tekućoj godini, ali sa zdravom dozom pozitive i humora koji je svima u ovom trenutku i više nego potreban.

Unatoč tome što svi željno iščekujemo nove epizode kultne serije “Black Mirror”, Brooker je izjavio kako bi svaka nova epizoda u današnjem svijetu i vremenu bila suviše mračna, pesimistična i nasilna te definitivno ne ono stanje uma u kojemu bi se itko od nas sada trebao nalaziti.

Osim što se u potpunosti slažemo s njegovim načinom razmišljanja, slažemo se i s odabirom ekipe uz koju nadolazeći “mokumentarac” sigurno neće razočarati, a čine ga Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Diane Morgan, Kumail Nanjiani i jedan i jedini Hugh Grant.

“Death to 2020” bit će dostupan na Netflixu od 27. prosinca. Do tada ga iščekujemo s veseljem raširenih ruku pozdravljajući priliku da se od ove godine oprostimo smijući se do suza.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj