Škola sambe: jeste li se već prijavili?

16/11/2016

Jeste li za dašak istinske brazilske energije? Upisi su počeli 8.11.2016., uhvatite svoje mjesto!

Nakon nekoliko uspješnih radionica sambe, 8.11. krenuli su i upisi za zadnji krug plesne škole sambe - plesa koji ne poznaje tmurnu zimu. Ovaj puta, radi se o tečajevima za početnike.

Ravno iz Ria, vrući južnoamerički ritmovi došli su i kod nas, a sve to zahvaljujući vještoj instruktorici Anny Alves. Evo kako je to izgledalo do sada:

samba nove fotke 3

Anny, koja je rođena u Salvadoru, samoj kolijevci sambe, vjeruje ovu aktivnost koja, osim na tijelo, u velikoj mjeri djeluje i na naš um: „U sambi se doista uživa cijelim bićem. Osim brojnih koristi za organizam samba oslobađa hormon sreće serotonin i adrenalin te potiče pozitivne emocije. Kada i vi zaplešete, znam da ćete također osjetiti čaroliju sambe!“

samba nove fotke 2

Od početnika do iskusnih plesača, na satovima škole sambe svatko će pronaći nešto za sebe. Individualni pristup i vrhunsko znanje instruktorice omogućuju lako svladavanje najzahtjevnijih pokreta i brojnih senzualnih figura. Zato, ne bojte se, bez obzira na to jeste li početnik koji žudi za novim znanjem ili ste netko tko ples smatra svojom najvećom strašću, škola plesa Anny Alves otvorena je za sve one koji žude za opuštenom i veselom atmosferom, te svim prednostima koje samba podaruje tijelu, umu i duhu.

samba nove fotke 1

Pa, spremni za ples? Upisi su u tijeku, a prijaviti se, kao i pronaći sve ostale informacije, možete na internetskoj stranici www.samba.hr. Vidimo se na Radničkoj 1A!

fotoMarin Sušić

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj