Sitnice na koje morate paziti kao mladenka

24/09/2014

Što ne smijete smetnuti s uma na vaš veliki dan...

Dobar san

Iako makeup može popraviti podočnjake i tamnu boju ispod očiju, lijepom izgledu na najvažniji dan u vašem životu najviše će pridonijeti kvalitetan san. Vjerojatno ćete biti toliko uzbuđeni da ćete teško zaspati, no nipošto nemojte zaboraviti naspavati se. Popijte prije spavanja neki čaj za smirenje, opustite se dugom mirišljavom kupkom i otplovite u zemlju snova.

Preskočite balzam za kosu

Možda se naviknuti na svakodnevno pranje kose uz upotrebu balzama ili maske, no toplo vam preopručamo da vaš standardni ritual preskočite na dan vjenčanja. Ako već inzistirate na svježe opranoj kosi, barem izostavite upotrebu balzama i maske jer se svečane frizure puno lakše oblikuju i puno su dugotrajnije kada je kosa malčice 'prljava', odnosno kada nije svježe oprana. Jer je svježe opranu, lepršavu, super glatku i naelektriziranu kosu jako teško ukrotiti.

Posebna pažnja dok jedete

Naravno da ćete čak i tijekom uzbudljivog dana vašeg vjenčanja biti i žedni i gladni, a posebice dok satima budete nepomično sjedili i čekali da vaša frizura i makeup zablistaju punim sjajem. Međutim, hrana i piće mogu upropastiti sav trud vizažista i fzizera ukoliko budete nepažljivi. Obavezno pijte na slamku, a za hranu birajte sve ono što možete konzumirati u malim zalogajima. Najbolje bi bilo da pojedete zadnji obrok i operete zube prije samog šminkanja kako ne biste ništa prepustili slučaju.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj