Otvorio se prvi hrvatski selfie room na Velesajmu, svi influenceri pozvani su da se tamo naslikavaju kao da su negdje gdje nisu

26/04/2021

Luksuzni avioni i kada puna novčanica nikad nisu bili pristupačniji.

U potrazi za atraktivnim fotografijama ne morate nužno ići u London, čak ni kupovati avionsku kartu radi poziranja u kabini biznis klase, a ne sviđa li vam se ni pogled u vlastitom ambijentu dok pijete kavu, možete se slikati – na Zagrebačkom velesajmu.

Tamo negdje daleko od stvarnosti, korone i drugih loših vijesti, sakrio se prvi hrvatski selfie room.

Riječ je o prostoru od stotinjak kvadrata, napravljenom po uzoru na mnoge svjetske metropole, a zahvaljujući nizu super zabavnih, šarenih i ultra fotogeničnih soba, naši su Instagram profili upravo dobili priliku izgledati doista očaravajuće.

View this post on Instagram

A post shared by Selfie room (@selfieroom.hr)


I dok su organizatori bili uvjereni kako će svjetlo pozornosti definitivno zauzeti kada puna novaca, posjetitelji se ipak najviše zadržavaju kod kultnih vrata iz serije “Prijatelji” pa bez sumnje možemo očekivati proširenje na tu temu.

View this post on Instagram

A post shared by Selfie room (@selfieroom.hr)


Uz mnoštvo zabavnih rekvizita, selfie room zasad nudi priliku za fotku u business classi vrhunskog aviona, u Londonu pored poznate crvene telefonske govornice, ali i mnoštvo monokromatskih pozadina koje sami možete birati za onu savršenu fotku.

View this post on Instagram

A post shared by Selfie room (@selfieroom.hr)


Na vama je da budete originalni i opalite onu fotku koju dosad još nitko nije - nešto što, s obzirom na posjećenost, neće biti lak zadatak. Sve u svemu, bitna je dobra zabava i pomno odabrani filteri jer ovdje doista nećete moći pogriješiti previše, osim ako se na lokaciji pojavite bez mobitela!

Prvi domaći prostor za selfieje na Velesajmu radi od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 20 sati, te od petka do nedjelje od 14 do 22, a sat vremena šarenog photosessiona stajat će vas 50 kuna.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj