Selfie kamera koja je zauzela prvo mjesto na vrhu naše wish liste!

25/10/2017

Može li itko odoljeti ovoj slatkoći?

Ok, ne morate priznati nama, ali priznajte sami sebi koliko ste se puta dotjerali samo kako biste uslikali novu profilnu fotografiju. Malo je toga što nismo spremni učiniti za savršeni selfie, a opsjednutost besprijekornom fotografijom samih sebe u mnogim je slučajevima otišla toliko daleko da su mnogi pokušaji slikanja iste završili tragično, ponekad i smrću.

Većina ipak ne ide toliko daleko, no još uvijek je puno onih koji neće puno oklijevati pri razmatranju odluke koliko je pametno pozamašnu svotu novca potrošiti na kupovinu kamere koja garantira savršenim selfiejima. Sigurno vam je palo na pamet kako je kupovina takvog proizvoda besmislena budući da sa svakim modernim pametnim telefonom možete uslikati i više no pristojan selfie, no Casio već posljednjih nekoliko godina pronalazi put do kupaca upravo spomenutih proizvoda pa mora da ipak postoji razlika u kvaliteti fotografije. Dapače, ne samo da postoje kupci, već su njihove selfie kamere toliko popularne da im je prosječna cijena 900 dolara.

Jedna takva nedavno se pojavila na tržištu. Izgleda kao pakiranje kompaktnog pudera, a sadrži i prsten LED svjetala koja garantiraju odličnu kontrolu nad osvjetljenjem koje je za savršen selfie potrebno. Najnoviji model ipak je nešto jeftiniji (cijena mu je oko 500 dolara), a zasad će biti dostupan na tržištu Kine, Hong Konga, Singapura i Tajvana.

Što točno ovaj gadget nudi? Kao što smo spomenuli, savršeno svjetlo za slikanje selfieja iz bilo kojeg ugla, kao i paljenje samo dijela svjetala za igranje sjenama i postizanje različitih lookova. Nudi i različite tehnike fotografiranja poput Sculpt, Slim i Shadow, a o odabiru kojih možemo utjecati na to kako će selfie u konačnici izgledati. Naravno, tu su i mogućnosti uklanjanja nepravilnosti poput madeža, podočnjaka, bora i sl, a širokokutna leća pruža mogućnost fotografiranja nekoliko ljudi odjednom. Svakako zvuči i izgleda primamljivo!

 

Photo credit: YouTube

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj