Radimo od kuće, ali trening ne pati!

27/03/2020

U novom smo broju Men's Healtha čitateljima pripremili veliki vodič za trening kod kuće - na 42 stranice najbolji su domaći treneri samo za vas osmislili 66 vježbi koje ćete moći odraditi bez utega i sprava, u kući ili najdalje u dvorištu!

Na naslovnici travanjskog broja je Goran Sajko, jedan od najvećih hrvatskih autoriteta kad je trening u pitanju - u intervjuu pročitajte kako je Goran prošao put od veslača, diplomiranog kineziologa, edukatora, bodybuildera i CrossFit natjecatelja do pasioniranog alpinista i sportskog penjača.

Nismo zaboravili ni one koji vole kuhati, a Pivskom kuharicom ćemo sigurno potaknuti mnoge čitatelje da se i sami uhvate kuhače - otkrijte kako pivo, jedna od omiljenijih muških "namirnica", može postati temelj ukusnih i po mišiće korisnih jela. Nutricionist Luka Marasović pripremio vam je i prehrambeni vodič za dizanje imuniteta, a tu su i namirnice koje su se pokazale kao veliki saveznici u borbi protiv koronavirusa. 

Zemljotres, izolacija, koronavirus... sve to utječe na našu psihu, stoga pročitajte kako se boriti protiv tjeskobe. Tu su i savjeti kako se boriti protiv proljetnih alergija te kako se nositi s naletima bijesa.

Ne brinite, nismo zaboravili ni slatke muke - više vremena kod kuće znači i više vremena u krevetu s partnericom - naučite trikove koji će vas učiniti boljim u igricama ispod plahti. (Vjerujte, ona će vam biti zahvalna!)

2

NOVI BROJ NAJBOLJE GRAĐENOG ČASOPISA ZA MUŠKARCE OD 27. OŽUJKA NA SVIM KIOSCIMA!  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj