Proslavite Uskrs uz omiljena lifestyle izdanja – Cosmopolitan, Sensa, Elle, Men's Health i National Geographic

09/04/2020

I ovih su blagdana vaši omiljeni magazini uz vas.

Cosmopolitan, Elle, Men's Health, National Geographic Hrvatska i Sensa nastavljaju oduševljavati iz broja u broj. Potražite travanjska izdanja na svim kioscima

Rođendanski broj časopisa Cosmopolitan donosi pregršt ohrabrujućih, duhovitih i motivirajućih tema, a svi čitatelji na dar dobivaju make up poslastice by essence jer nitko ne obilježava 22 godine bolje od Cosmopolitana!

Novi Elle poziva vas u svoj zeleni svijet! Travanjski broj Ellea posvećen je ekologiji i održivoj modi te ljudima iz industrije, poput dizajnerice Stelle McCartney, koji pridonose borbi za naš planet trudeći se dokazati da taj biznis ne mora ostati pri vrhu ljestvice najvećih zagađivača okoliša, a svim čitateljima na dar donosi novi broj Elle Decorationa.

Novi broj Men’s Healtha čitateljima je pripremio veliki vodič za trening kod kuće – na 42 stranice najbolji su domaći treneri samo za vas osmislili 66 vježbi koje ćete moći odraditi bez utega i sprava, u kući ili najdalje u dvorištu!

Prvi put u povijesti novi broj National Geographic Hrvatska ima dvije naslovnice – s jedne strane časopisa je optimističan prikaz stanja i budućnosti, a s druge pesimističan. Na vama je da odlučite što nas doista čeka 2070. godine, kada će se obilježiti 100 godina Dana planeta Zemlje.

I ovog mjeseca, možda snažnije nego ikada, poruke i teme magazina Sensa pružaju podršku i inspiraciju, a svi čitatelji na dar dobivaju veliko pakiranje Oreo mljevenih keksa za posipanje, kolače i male životne užitke.  

Potražite magazine Cosmopolitan, Elle, Sensa, Nationa Geographic Hrvatska i Men's Health na svim kioscima! 

Proslavite Uskrs sa svojim najmilijima u krugu najboljih lifestyle magazina!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj