Promo

Približite djeci magične svjetove uz personalizirane knjige Mali slon

19/11/2021

Jednom, ne tako davno, stvorena je mala tvrtka s velikom misijom. Njena želja bila je od djece napraviti heroje! Svojim trudom i idejama stvorili su predivne, magične svjetove u kojima je sve bilo moguće. Junaci tih svjetova putovali su dalekim prostranstvima, doživljavali uzbudljive avanture i radili nevjerojatne stvari poput pričanja sa životinjama i druženja s dinosaurima. Ti nevjerojatni svjetovi omogućili su nešto predivno – da svako dijete može postati junak svoje najdraže priče. Otkrijte čaroliju koju stvaraju personalizirane knjige Mali slon i probudite u svojoj djeci ljubav prema knjigama.

Sami ilustrirajte glavnog lika u samo nekoliko minuta

Ova priča o ljubavi prema knjigama započela je u Češkoj prije više od 20 godina. Ubrzo se proširila po brojnim europskim zemljama. Tako je stigla i do Hrvatske i oživjela u želji da se pisana riječ promovira kod djece u najranijoj dobi. Postoji nekoliko varijanti knjiga. Odabrati možete personalizirane preklapalice za najmlađe s imenom djeteta na naslovnici i unutar teksta. Personalizirane knjige za djecu različite dobi uz to imaju i fotografiju s osobnom posvetom. Posebno čarobno iskustvo djeci će biti knjige s personaliziranim ilustracijama u kojima glavni lik izgleda baš poput njih! U ponudi je nekoliko različitih priča, a izrada lika je vrlo jednostavna te sve odradite online u samo par minuta. Odabirom boje i dužine kose, oblika i veličine očiju, naočala te drugih karakteristika moguće je napraviti više od 200 000 raznih varijanti likova.

2

Kako mališani prepoznaju sebe u knjizi i postanu glavni junaci u njima raste povezanost i s ostalim likovima. Uz to što omogućuju djeci da se zabavljaju listajući i čitajući knjige, izdavačka kuća Mali slon brojnim naslovima pomaže savladati određene izazove i naučiti nešto novo. Tako vrtićanci mogu naučiti nježan način za otići spavati, dok oni stariji kroz priču saznaju kako se postaviti prema nasilju među djecom.

Personalizirane knjige za djecu kao izvrstan edukativni alat

Uživati u svijetu mašte i zavoljeti knjige nikada nije prerano, ni prekasno. Izdavačka kuća Mali slon upravo zato nudi personalizirane knjige za najmlađe već od 1 godine starosti pa do 10 godina. Na web stranici možete pretražiti knjige za djecu prema dobi djeteta i odabrati priču koja najbolje odgovara njihovom uzrastu i interesima. 

Jedinstveno na tržištu su personalizirane preklapalice. One će od najranije dobi (1+) zaintrigirati male istraživače koji će moći gledati lijepe, šarolike ilustracije i uživati u pjesmicama u rimama. Kada su djeca malena, uživaju u veselim bojama i prepoznatljivim glasovima roditelja i svojih bližnjih koji im čitaju. Zato predstavite svojim malcima uzbudljivi svijet životinja, raznolike oblike, prijevozna sredstva ili razlike u godišnjim dobima.

Za djecu od 3 godine i starije uz to što će njihovo ime biti na naslovnici i unutar teksta knjige, na početku postoji mjesto za njihovu fotografiju te osobnu posvetu. Zamislite samo kako će biti iznenađeni kada se vide u knjizi te kad krenu u avanturu na razigranim stranicama. Njihovo uzbuđenje rasti će svakom novom zgodom opisanom u knjizi.

3

Originalne knjige pričaju o zgodama i nezgodama malih heroja 

Uz zabavu i smjeh djeca će kroz ulogu heroja u knjizi naučiti svašta novo. Tu su knjige uz koje se može naučiti brojati, upoznati život na farmi ili životinjski svijet Afrike. Dostupni su i poznati klasici poput Crvenkapice i Ivice i Marice. No, u ovim poznatim pričama vaše dijete dobiva svoju ulogu i pomaže poznatim likovima u njihovim avanturama.

Pronaći možete i knjige za djecu koje će u njima probuditi malog istraživača, ali ih i naučiti o prijateljstvu, emocijama, znatiželji, raznim izazovima i nepredvidivim situacijama. Sve ove situacije stavit će djecu u određene uloge koje će im pomoći u većim i manjim izazovima s kojima se ona suočavaju u raznoj dobi. Mali slon nenametljivo djeci približava svijet knjiga i motivira stariju djecu da samostalno čitaju. 

4

Duga tradicija Malog slona

Od svog začetka u sklopu franšize Mali slon do sada je objavljeno preko 80 različitih knjiga vrhunskih autora i ilustratora. Ponuda personaliziranih knjiga svake se godine proširuje i nadopunjava, kako bi djeci na raspolaganju bile uvijek nove avanture. S obzirom na široku ponudu prema dobi djeteta, mališani mogu svake godine zaroniti u nove priče koje će im biti bliske. Osim što približavaju djeci razne maštovite događaje, situacije i mjesta, personalizirane knjige Mali slon na razigran način obogaćuje njihovo znanje i emocionalno iskustvo. Donose priče koje odražavaju suvremene teme i olakšavaju razgovor s djetetom na njima prihvatljiv i suptilan način. 

Personalizirane knjige Mali slon savršen su poklon za djecu i ona će zasigurno dugo voljeti čitati o dogodovštinama u kojima igraju jednu od glavnih uloga. 

Posjetite web stranicu Mali Slon i u tri jednostavna koraka personalizirajte knjigu. 

 

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo