Pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam essence this is me. paket

21/06/2019

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklonit ćemo vam essence this is me. paket s gel lakovima za nokte i ruževima za usne. Požurite jer ponuda vrijedi do kraja lipnja!

Lijepe smo, snažne, jedinstvene i slobodne, pogotovo kad biramo vlastiti izgled. Savršeno kreirani kako bi odgovarali različitim tonovima kože, proizvodi essence this is me. nude savršenu kombinaciju istih boja lakova za nokte i ruževa za usne. Zahvaljujući izboru od 20 nude nijansi za svaki tip kože, može se pronaći savršena beauty kombinacija, bez obzira na prigodu.

This is me. ruž dugotrajne je teksture i prekrasnog semi mat završetka s visokom moći prekrivanja te laganim osjećajem na usnama. This is me. gel lak za nokte brzo se suši i daje noktima neodoljiv sjaj. Vegan formula osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i sjaj na noktima. 

2

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na Cosmopolitan i čitajte Cosmo idućih 365 dana u godini! Godišnja pretplata uključuje dar - essence this is me. paket (3x gel lak za nokte + 3x ruž za usne) i 2 broja gratis, a iznosi 250 kuna. Vrijednost dara iznosi 92 kune. Ponuda vrijedi do 30. lipnja 2019. godine.

3

Za pretplatu nazovite nas na +385 1 63 00 817 ilikontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj