Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris s.Oliver FEELS LIKE SUMMER

05/08/2019

Ponuda vrijedi do 31. kolovoza 2019. godine, a količine darova su ograničene pa požurite ugrabiti svoj!

Bilo danju ili noću, uz pravu glazbu i najbolje prijatelje dolazi open air festivalsko raspoloženje i ljeto kao najljepše doba godine! U njemu je moguće potpuno uživati, i to uz novi ljetni miris za nju s.Oliver FEELS LIKE SUMMER kojeg poklanjamo novim godišnjim pretplatnicima na časopis Cosmopolitan! Požurite jer ponuda vrijedi do kraja kolovoza, a količine su ograničene

Bilo danju ili noću, uz pravu glazbu i najbolje prijatelje dolazi open air festivalsko raspoloženje i ljeto kao najljepše doba godine! U njemu je moguće potpuno uživati, i to uz novi ljetni miris za nju s.Oliver FEELS LIKE SUMMER (Eau de Toilette, 30 ml) koji tijekom dugih festivalskih dana stvara pravu mirisnu auru. Svježina jabuke, dinje i limuna budi osjećaje slobode i želju za avanturom. Ženska srednja nota od ljubice, božura i đurđice miješa se s gornjom notom u sočni cvjetni koktel koji poziva na ples. Nježne donje note mošusa, jantara i sandalovine omogućuju dugotrajan doživljaj mirisa. It’s summer – it’s festival season!

2

Uz kupnju godišnje pretplate na Cosmopolitan poklanjamo vam miris s.Oliver FEELS LIKE SUMMER. Ponuda vrijedi do 31. kolovoza 2019. godine, a količine darova su ograničene. Godišnja pretplata uključuje 12 brojeva časopisa Cosmopolitan (pri čemu su dva broja gratis) i dar - s.Oliver FEELS LIKE SUMMER, Eau de Toilette od 30 ml (vrijednost dara 132 kn).

 

Za pretplatu nazovite nas na +385 1 63 00 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr

Potražite kolovoško izdanje Cosmopolitana na svim kioscima od 25. srpnja!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj