Predstavljamo trailer napetog trilera temeljenog na književnom fenomenu koji ruši sve rekorde

02/05/2016

Savršen život ne postoji... no postoji li savršen zločin?

Djevojka u vlaku je napeti triler nastao prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins, koji je prema prodajnim brojkama u svijetu zasjenio čak i Da Vincijev kod i roman Nestala, te je u 3 mjeseca od izlaska prodan u gotovo 2 milijuna primjeraka.

Glavna junakinja ovog trilera je Rachel (Emily Blunt), koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kojem živi sretan bračni par ‒ dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

d

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svjesna. U želji da otkrije istinu, mora se suočiti s vlastitim demonima. Dok se gorke uspomene i duhovi prošlosti vješto prikradaju i odvlače je sve dublje u svijet obmana, istina je mnogo bliže nego što itko može zamisliti...

d
 
Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins, koji je prema prodajnim brojkama u svijetu zasjenio čak i Da Vincijev kod i roman Nestala, te je u 3 mjeseca od izlaska prodan u gotovo 2 milijuna primjeraka.

Film u naša kina stiže u listopadu u distribuciji Blitz filma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj