Pozitivna vibra za dobru stvar

30/11/2011

Pomozite onima kojima je to najviše potrebno i uživajte u dooobroj glazbi na humanitarnom koncertu u povodu Dana borbe protiv AIDS-a, 2. prosinca, u zagrebačkom Domu sportova. Četiri vrhunska benda nastupaju na tradicionalnom sedmom Pozitivnom koncertu...

dubioza kolektiv

Uz britanski Stereo MC's čiji su hitovi u 90-ima pokretali ludilo na plesnim podijima klubova diljem svijeta, na Pozitivnom koncertu nastupit će Dubioza kolektiv, dobitnik MTV-jeve nagrade za najbolji bend naše regije, te Kawasaki3P i Svadbas.
Dubioza kolektiv odradit će puni koncertni nastup, što ne smijete propustiti jer najavljeno je da u Zagrebu sigurno neće nastupiti sve do polovice sljedeće godine.
Stereo MC's promovirat će svoj novi album "Emperor's Nightingale", ali zasigurno neće u potpunosti preskočiti svoje najveće hitove.

Kawasaki3P se uskoro sprema u studio snimiti novi album pa je za očekivati da neko vrijeme neće nastupati. Grupi Svadbas ovaj će koncert biti prvi nastup nakon tri godine pauze. Ima li još koji dobar razlog da posjetite ovu glazbenu poslasticu? Ne zaboravite humanitarni karakter koncerta, a cijena ulaznice od 50 kn je gotovo simbolična. Na dan koncerta ulaznica će ipak biti nešto skuplja, 70 kn.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj