Potražite omiljene keksiće u Lisi

09/12/2011

U novom broju, od 12. prosinca, Lisa vam daruje cijelu kutiju keksa Oreo.
Požurite na kiosk jer svi mi imamo svoje omiljene rituale

s

Neki su veliki za koje se ozbiljno spremamo i koje smo možda i naslijedili, a neki su sitni, svakodnevni, samo nama znani. Ali, odnedavno svi stanovnici Hrvatske imaju priliku uživati u slatkom malom Oreo ritualu koji je cijeli svijet već zavolio i prihvatio.

Riječ je o jedinstvenom načinu na koji se jede Oreo keks. Ovaj višeslojni biskvit se prvo zavrti, a potom se središnji ukusni, nježni mliječni sloj poliže. Preostali odvojeni keksi od tamne čokolade umaču se u mlijeko i sa slašću kušaju. I tako se igra završava, ali počinje ljubav prema novom ritualu koji ćete sigurno poželjeti ponoviti.

sI upravo zbog toga Oreo je za kratko vrijeme nakon lansiranja postao jedan od omiljenih keksa u Hrvatskoj. Ovaj, "mlijeku najdraži keks", brzo osvaja domove i najmlađe, to je sigurno.

Dovoljno je reći da, kada bi sve OREO kekse proizvedene od 1912. do danas poredali u vis, jedan na drugi, oni bi čak pet puta stigli od Zemlje do Mjeseca.

Vi ne morate poći na tako dug i kompliciran put. Dovoljno je da od 12. prosinca na svim kioscima potražite svoju omiljenu Lisu, uz koju ćete dobiti uranjeni božićni dar - prepoznatljivo plavo pakiranje Oreo keksa.

Ako ga dosad niste probali, pokušajte odgonetnuti u čemu je tajna uspjeha. Je li zaista taj ritual tako zarazan ili je to samo maštovit put do jedinstvenog okusa? Kako god bilo, sigurni smo da će vam, jednako kao i mlijeku, Oreo postati najbolji prijatelj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj