Potražite na kioscima novi Elle i otkrijte sve o proljetnim trendovima

22/02/2021

Novi broj magazina Elle donosi vam pregršt proljetnih poslastica: veliki trend report za predstojeću sezonu, ekskluzivni cover editorijal sa zvijezdom hrvatskog modelinga Daisy, te uzbudljivu novu inicijativu Elle Active posvećenu - ženskoj snazi!

Kultni američki dizajner Ralph Lauren jednom je izjavio kako ‘ne dizajnira odjeću nego snove’, a upravo je to – nadahnuće – ono što tražimo listajući stranice modnih časopisa, surfajući modnim portalima ili preturajući po policama svog omiljenog fashion storea. Bez obzira na to doživljavate li modu kao frivolnu zabavu ili moćan medij koji komunicira antropološke istine nekog doba, nova fashion sezona uvijek je uzbudljiva. Moda nas veseli, inspirira, osnažuje, tjera na razmišljanje i na maštanje, ona je odraz trenutačnog stanja uma, kako dizajnera tako i kupaca, a proljetni trendovi čiji vam presjek donosimo dokazuju da je i jednima i drugima dosta pidžama i crnih vijesti. Želimo natrag boje i optimizam!

Nakon što je (pre)dugo marširala slijedeći rigidna pravila ljepote i ne tolerirajući različitosti, moda uviđa da svijet više ne želi gledati klonove koji sužavaju vidike servirajući nam jednoobraznu sliku, nego želi nešto bliskije i s čime se može poistovjetiti. Otkrijte tko su modeli novog doba i koji su to brendovi koji za zvijezdu svoje sljedeće modne kampanje možda odaberu – upravo vas!

2

3

I dok u modnom svijetu prema novim pravilima svatko može dobiti svojih ’15 minuta slave’, u onom virtualnom slavljenje sebe je – izašlo iz mode!. Selfie je 2020. preko noći postao nepoželjan, pa čak i kad ga, poput jedne RUSKE INFLUENCERICE, pokušate snimiti na nekom aktivističkom okupljanju, izlažete se riziku da završite kao PREDMET SPRDNJE na @diet_ pradi. Evo zašto su kupaonski autoportreti otišli u ropotarnicu povijesti i kakve veze pandemija ima s tim.

4

5

Ususret mjesecu u kojem slavimo Dan žena, pokrećemo nešto novo i važno: rubriku Elle Active koja se naslanja na međunarodnu inicijativu magazina Elle, a koja je posvećena osnaživanju i povezivanju žena, poboljšanju njihova ekonomskog položaja, problematizaciji akutne rodne neravnopravnosti, eliminaciji svih oblika diskriminacije i svega ostalog što je (još) uvijek aktualno i goruće. U njoj ćemo iz broja u broj u goste dovoditi inspirativne žene iz raznih područja djelovanja, a naše odabranice za ožujak su feministice novog doba Maša Grdešić, Lana Pukanić i Asja Bakić.

6

Uživajte u novom broju Ellea jer – ljepota je unutra! Potražite na kioscima od 20. veljače!

#ellemarchissue #elleprint #elledigital

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj